RELUXÁK  

RELUXA ALUMÍNIUMBÓL
Alumínium alapanyagból 16, 25, 35 mm-es lamella szélességgel. 30-40 féle színválasztási lehetőséggel, egyszerűbb, illetve korszerűbb működtetéssel, több féle típusban rendelhető.

Az erős napsugárzástól hatékonyan védi lakását, irodáját, egyben növeli komfort érzetét.
25 mm-es lamellázatú reluxa feszített változatban. A feszített változat azt a célt szolgálja, hogy az ablak buktatása (nyitása) esetén, a reluxa párhuzamban marad a nyílászáróval.

 

RELUXA FÁBÓL

Napjaink divatos belső árnyékolója a fa reluxa, ami messze tájról az Afrikai Kontinens erdeiből származó nemes fából készülő termék. Két fajta lamella méretből választható, számtalan színben. 50 mm-es lamellából az átlagos méretnél jóval nagyobb reluxák készíthetőek például éttermek, kávézók, presszók nagyfelületű kirakatai, üvegfalai elé. A szerkezet anyaga jóval erősebb a megszokott napjainkban elterjedtebb reluxákénál. A felső karnisa 58 mm x 52mm acélprofil, ehhez tartozó erős műanyag alkatrészekkel, ami a helyszíni szerelés végén a reluxa lamella színével teljesen megegyező fa takarást kap. Működése motoros kivitelben is megrendelhető. Mozgatása 1mm illetve 1,2 mm vastagságú zsinórzattal történik az árnyékoló egyik oldalán a lamella állását a másik oldalon lévő zsinórzattal pedig a felhúzást leeresztést biztosíthatjuk. A lamellát tartó zsinórzata, létrázata normál, illetve takaró szalagos kivitelben készülhet, ez utóbbi biztosítja a lamellákon fellelhető lyukak lezárását, egyben egy erősebb esztétikusabb megjelenést biztosítva. Természetesen a kiegészítő alkatrészek és zsinórzatok színei minden esetben megegyeznek a választott fa színével.
A keskenyebb 25 mm-es fa lamellázatú reluxa átlagos illetve kisebb méretű nyílászárók árnyékolására javasolt. A reluxa szerkezeti felépítése nagyrészt megegyezik a szélesebb változattal. Helyszíni telepítése történhet a nyílászáró mozgó szárny felületére normál vagy feszített kivitelben is. Ezen termékek magas színvonalú árnyékolást és hangulatos kellemes megjelenést biztosítanak.

A fa reluxák rövid határidővel megrendelhetők, mind a két kivitel esetén 5 féle színben: natúr, cseresznye, dougles, aranytölgy és mahagóni színben.

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén (35 m2 felett) lehetőség van további színválasztásra is. A fa reluxa zsinórzata és kiegészítő alkatrészei mindenkor megegyező a lamellázat színével.

 

A RELUXA ÁRLISTA MEGNYITÁSA