Club

 

Szabadidő klubjaink választéka gazdag. Természetesen a gyerekek saját kezdeményezésére is lehet újat kialakítani. Ide általában szombati napokon és a tanítási szünetekben  van lehetőség összejönni és barátokkal közösen,  kellemesen eltölteni az időt.

 
 

 
  Net klub

A net klubban lehetőség van a szabad számítógép használatra. Itt meg lehet osztani a netes élményeket, megmutatni egymásnak ki-mit szeret játszani, ki hol tart az alkotásban.

 

Gombfoci klub

A gombfoci még mindig nagyszerű szórakozás. Pályánk is van hozzá, egy bajnokság is időszerű lesz, ha elég edzettek a játékosok.

 

Társasjáték klub

A társasjáték kellemes időtöltés lehet, főként kedvezőtlen időjárás esetén. Nem csak kész játékokkal lehet társasozni, hanem készítünk is újakat, így még nagyobb élményt jelent.

 

Remek-egy perc klub

Kedvet kapva a tv-s vetélkedőtöl, mi is játszunk "1 perc és nyersz"-et.  Játékkészletünk folyamatosan bővül.

 

Fila klub

 A bélyeggyűjtés ismét reneszánszát éli. Gyere mutasd a bélyeggyűjteményed! Nálunk bővítheted a készleted, cserélgethetsz, és közben sok hasznos információra tehetsz szert!

 

Papírszínház klub

A különböző rendezvényeken való papírszínházas fellépéseinkhez  rajzos meseillusztrációkat készítünk magyar és német nyelvű mesékhez.

 

Kézimunka klub

Horgolunk, kötünk, hímezünk,  A tanultak szerint gyönyörűséges alkotásokat készítünk.

 

Party klub

Izgalmas lehet egy-egy szülinapi vagy névnapi partyra való felkészülés. Ezernyi ötlet vetődhet fel, a tervezés majd a  szervezés és a kivitelezés is lehetséges. Közösen!

 

Remek-élmény-sárkány klub

Ha hívogató a napsütés és kellemes időtöltésre vágysz nem kell messzire menned. Egyszer   kipróbálod velünk és téged is rabul ejthet a sárkányeregetés.

 

Boszi klub

he he he he he