Tanulószoba

 

Stressz helyett siker!

Azért választottuk mottónknak a fenti mondatot, mert sok éves tapasztalatainkból tudjuk, hogy ha a gyereknek mindig készen van és jó a házi feladata és megtanulja a leckét, másnap az órákon nem szorong, szívesen figyel, jól teljesít, magabiztos és jó jegyet kap. A szülő boldog és büszke gyermekére, nem kell idegeskednie az iskolai eredmények miatt, hiszen esténként fáradtan sem ideje, sem energiája a lecke ellenőrzésére, magyarázására. A család az estéket nyugodt körülmények között töltheti közös vacsorával, játékkal, beszélgetéssel.

Ehhez a nem csekély élményhez szeretnénk segítséget nyújtani napközinkkel/tanulószobánkkal, melyet erre a célra igényesen és kényelmesen alakítottunk ki, a gyermekek szükségleteit figyelembe véve.  Napközinkbe az utolsó óra után a tanulók biztonságban érkeznek meg, hiszen az iskolához közel, autóktól mentes utcán érhetnek el hozzánk.

A  gyermekek nyugodt körülmények között készítik el a házi feladatot, tanulják meg a szóbeli leckét.

A tanuláshoz igénybe vehető virtuális tanodánk.

http://webremek.hu/tanoda

Egyéni igény szerint tartunk korrepetálást, fejlesztő foglalkozásokat. A kötelező feladatok elvégzése után a gyermekek testi, lelki és értelmi fejlődését segítő programokat ajánlunk:

Friss levegőn játék a közeli játszótéren, közös olvasással, játékos illemórákkal, kvízzel, kézműves foglalkozásokkal,  színesítjük délutáni időtöltésünket, míg a szülők  megérkeznek, így a nap hátralevő részét gondtalanul töltheti együtt a család, hiszen a napköziben már minden kötelező lecke és tanulnivaló gondosan ellenőrizve elkészült.