Pályaműhely

 

"Albert Einstein azt mondta, hogy minden gyermek született lángész. A modern kutatások igazolják, hogy mindenki el tudja érni a lángész szintet, ha megtalálja az alkalmas területet."          Bryan Tracy

 

 

Ehhez szeretnénk segítségül szolgálni siker-programunkkal 7 lépésben:

1. Fogalmazzuk meg milyen témakörök  érdekelnek, milyen problémák foglalkoztatnak. Milyen megvalósításra  váró vágyaid (aprócskák, vagy óriásiak) vannak?  (Érzet, érzelem, "belső tűz" bizonyos témák iránt, melyek úgymond dolgoznak benned.) 

2. Milyen egyéni "projekt" célt tudsz, tudunk ebből    meghatározni?

3. Mit tudsz megvalósítani most azonnal a meglévő kedveddel,  érdeklődéseddel, milyen hosszabb távú gyümölcsöző folytatása lehet?

4. Mozdulj rá! Rakj össze egy tervet 1 hétre, 1 hónapra, 1 évre...(Segítünk!)

5. Kell még valami? Szerezd, szerezzük  meg!  Olyan személyes kapcsolatokat építs, melyek energiát, erőt adnak a megvalósításhoz és a fejlődésre motiválnak. Ilyen csapattagokat  is bevonhatsz a projektedbe.(Ebben is segítünk!)

6. Valósítsd meg a tervet!

7. Gondold végig  hogyan sikerült, veregesd meg a vállad és fejleszd tovább az elérteket, és/vagy vedd sorra a következő gondolatot. 

 

Mit adunk mi hozzá?

A módszert, majd támogatást az egyéni sikerprogram létrehozásában, kivitelezésében. Mi leszünk a kapcsolat, mely támogatást, energiát ad, motivációt nyújt a fejlődéshez.

Mit adunk még?

Figyeljük, milyen pályázati részvételek nyűjthatnak fejlődést az egyéni sikerprogramodhoz, ezt bemutatjuk.

No és még?

Segítünk a pályázati részvételben, a pályázati anyag elkészítésében.

 

Pályaműhelyünk

 pályaválasztási tanácsadással áll még az érdekelődők rendelkezésére.