segítmagadon,seíts,önfejleszto,önképzo,100-1,százból 1,lami,eszter,segítsmagadon, segíts, önfejlesztő, önképző, 100-1, százból 1 ,lami eszter, pozitív gondolat
Ez az oldal arról szól, hogy pozitív gondolkodással,  t u d a t o s a n  megválasztott pozitív gondolatokkal hogyan tudsz segíteni magadon. Írásaimmal arra szeretnélek ösztönözni, hogy ne másoktól várj segítséget, hanem Te Segíts Magadon!
segítsmagadon, segíts, önfejlesztő, önképző, 100-1, százból 1 ,lami eszter, pozitív gondolat
segítsmagadon, segíts, önfejlesztő, önképző, 100-1, százból 1 ,lami eszter, pozitív gondolat
Segíts magadon 100-1 | Lami Eszter önsegítő, önképző honlapja

segítsmagadon, segíts, önfejlesztő, önképző, 100-1, százból 1 ,lami eszter, pozitív gondolat

Főoldal
Magamról
Segíts magadon
Százból "1"
TOP 10
A siker titka
Kapcsolat Istennel
Fórum
 

 

 

 
 
 

segítmagadon,seíts,önfejleszto,önképzo,100-1,százból 1,lami,eszter
A nagy TITOK:

Odabenn, mint idekünn, fölül ugyanúgy, mint alul.

Amit bensődben igaznak érzel, az tapasztalatok és események alakjában ölt testet. Uralkodó gondolataid határozzák meg életkörülményeidet.

Kapcsolat Istennel

A tudatalatti hatalmáról, végtelen intelligenciájáról és erejéről már sok könyvet írtak, nem véletlenül. Ugyanis a tudatalatti a végtelen lehetőségek tárháza, melynek hatalmában áll bármilyen célodat megvalósítani. Minden úgynevezett csoda - hihetetlen teljesítmény, megmagyarázhatatlan gyógyulás - a tudatalattinak köszönhető. A tudatalatti szem nélkül lát, fül nélkül hall. Ez a forrása a 6. érzéknek: az intuíciónak, a megérzéseknek. Ezzel magyarázható a hipnózis, a telepátia, a testen kívüli érzékelés. A tudatalatti számára nem létezik lehetetlen, nem létezik tér és idő. Elhagyhatja a testedet, utazhat távoli földekre, múltba és jövőbe.

Hogyan lehetséges ez? Erre ad választ Charles F. Haanel: Mesterkulcs rendszer című könyve, melyet a Szilícium-völgy (a csúcstechnológiai feltalálások és fejlesztések helyszíne-USA, Kalifornia) csaknem összes milliomosa és milliárdosa olvasott. Úgy hírlik, hogy Bill Gates ennek a könyvnek köszönheti bátor lépését, hogy kimaradt az egyetemről, és megalapította a Microsoftot.

Ebben a könyvben Haanel azt írja: A tudatalatti az Egyetemes Elme része.A tudatalattin keresztül kapcsolódunk az Egyetemes Elméhez, és kerülünk közvetlen viszonyba a Világegyetem építő erőivel. Az Egyetemes Elme Haanel által használt szinonimái: Teremtő, Atya, Mindenható, Ősi (Tökéletes) Szubsztancia, amiből minden más ered, ami minden bölcsesség és erő forrása.

Amikor imádkozunk, fohászkodunk vagy mélységes hittel adunk hangot kívánságunknak, a tudatalatti közvetítésével kerülünk kapcsolatba Istennel, a Mindenhatóval. A tudatalattinak hatalmában áll minden vágyadat teljesíteni. Ha sikerül vele vágyadat elfogadtatni, eget-földet megmozgat, felhasználja a természet összes törvényét, hogy kitűzött célodat fizikai valósággá változtassa.

Ok és következmény

Minden gondolat ok, minden körülmény következmény

Hogyan tudod elérni, hogy vágyaidat a tudatalattid elfogadja? Ennek 3 leghatékonyabb módja a következő:

1. Képzeld el célodat, alkoss róla mentális képeket.

2. Tégy úgy, mintha célod már megvalósult volna. Érezd át a megvalósulás örömét.

3. Pozitív megerősítések, affirmációk ismétlése.

1. Agyunk képekben gondolkodik. Az elmédbe vésődött mentális, lelki kép (legyen az jó, vagy rossz) a minta, amely alapján tudatalattid a valóságodat megteremti. Fontos tehát, hogy t u d a t o s a n csak arra gondolj, amit el szeretnél érni. A mentális kép az ok, a megteremtett valóság a következmény.

Soha ne beszélj arról, amit nem akarsz! Tudatalattid nem ismeri azt, hogy NEM. Például, ha azt mondom neked, hogy bármire gondolhatsz, csak egy rózsaszínű elefántra ne gondolj. Mire fogsz gondolni? Egy rózsaszínű elefántra! Ha azt hajtogatod magadban, hogy: „nem akarok elkésni, nem akarok elkésni”, biztosra veheted, hogy el fogsz késni. Helyette azt ismételd, hogy: „időben odaérek”.

2. Tégy úgy, mintha célodat már elérted volna! Lásd magad egészségesnek, gazdagnak, karcsúnak! Lásd magad olyannak, amilyen lenni szeretnél, és nagyon fontos, hogy érezd át a megvalósulás örömét.

A tudatalattid a mentális képek által keltett érzelmekre reagál. Minél többször érzed jól magad, annál több jót vonzol magadhoz, ezért mindennél fontosabb, hogy jól érezd magad a jelen pillanatban.

segítsmagadon, segíts, önfejlesztő, önképző, 100-1, százból 1 ,lami eszter, pozitív gondolat

  
 
 

segítsmagadon, segíts, önfejlesztő, önképző, 100-1, százból 1 ,lami eszter, pozitív gondolat
RR Design