Felhasználók

· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 23
· Legújabb tag: Kata

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet

Üdvözlet

Természetjáró Információk Somogyból

TESZTELÉS ALATT !

websas.hu

Túranaptár 2010

Vegyes hírekTúranaptár 2010, Rendezői értekezlet - TTT hírek


Tisztelt Túrarendezők! A Teljesítménytúrázók Társasága 2010-ben is megjelenteti rendszeres kiadványát, az éves Teljesítménytúra naptárat. A naptárba kerüléshez szükséges adatlapot már kiküldtük email-ben a főrendezők és/vagy a rendezők részére. Ha valakihez nem érkezett meg, jelezze.

Az adatlap (honlapunkról letölthető) számítógéppel tölthető ki (rtf formátumú), a kitöltéshez állandó internet kapcsolat nem szükséges. A kitöltött adatlapot a ttt.levelek@gmail.com e-mail címre várjuk vissza, 2009. november 8-ig, a Teljesítménytúra egyeztető értekezlet időpontjáig. Kitöltéssel kapcsolatos kérdésekre Fehérvári Máté tud válaszolni (ttt.levelek@gmail.com , 06-30-284-2730). Az adatlap "Megjegyzés" része bővült egy, csak az interneten megjelenő résszel. Ezt html formátumban, vagy külső, csatolt fájlban várjuk. A nevezési díj kedvezmények közé felvettük az új MTSZ Természetbarát Turista Kártyát.
-------------------------------------------------------------------------------
A TELJESÍTMÉNYTÚRÁK 2010 - ELŐZETES lista (folyamatosan aktualizált) szintén elérhető.
-------------------------------------------------------------------------------
A Túranaptárat 2010. január végére szeretnénk megjelentetni. Ehhez szükséges, hogy a túrák részletes kiírásait minél előbb megkapjuk Tőletek!

Határidők:
- 2009. november 8. - Túrarendezői egyeztetői értekezlet, melyre a részletes kiírást, (de a túra időpontját, nevét, távjait, helyszínét mindenképpen) várjuk!
- 2009. november vége: a januári túrákat a 2009. december 5-i hétvégén (Bakonyi Mikulás túránkon) már egybeszerkesztve, nyomtatásban tervezzük terjeszteni
- 2009. december 1. - szerkesztés megkezdése. A naptárat folyamatosan szerkesztjük, időrendben, utólagos beszúrás, átszerkesztés technikailag nem lehetséges. A később érkező túrák csak a naptár végére kerülhetnek.
- 2010. január 10. - kézirat lezárása!!!
- 2010. január 17: szerkesztés lezárása, lektorálás
- 2010. január 20: nyomdába adás.
- 2010. január 29: megjelenés.

A Túranaptárat 1500 példányban tervezzük kinyomtatni, az ideihez hasonló ~400 oldalnyi terjedelemben. Továbbra is teljeskörűségre és a részletes kiírások megjelentetésére törekszünk. Habár az internet megjelenésével a nyomtatott naptár jelentősége csökkent, a kiadvány összeállításával (és a határidők betartásával) biztosítható, hogy a túrázók előre tervezhetően el tudják érni a számukra fontos túrák adatait. A kiadvány terjesztése a túrázók számára elsősorban a tavaszi teljesítménytúrák rajtjában vagy céljában történik majd, szintén önköltségi áron. A szerkesztéssel, összeállítással kapcsolatos költségeket egyesületünk pályázati illetve az 1%-ból befolyt támogatásokból biztosítja, azonban további anyagi támogatást szívesen fogadunk.

Tartalmában és felépítésében komoly változtatást nem tervezünk:
- Gyalogos és kerékpáros (hazai és külföldi) teljesítménytúrák
- Vízi- és kombinált teljesítménytúrák
- Túramozgalmak és teljesítménytúra-mozgalmak
- MSTSZ Nemzeti Bajnokság kiírás
- MTSZ minősítési rendszer kiírás
- TTMR minősítési rendszer kiírás
- UMSZ ultra futó kupa kiírás
- IVV túrák
- Zöldgömb kisvasutas túrák
- Amatőr kerékpáros kupa kiírás
- Országos Tájékozódási bajnokság futamai
- 2009-as túrák részvételi statisztikája
- 2008-as Év Teljesítménytúrázója díjazottak listája
- 2008-as Hazai legjobb Teljesítménytúra eredménye
- Időrendi- névmutató rendezvénytípusok szerint
- A színes oldalakon Túrafotók és Hirdetések

A túrák adatai a nyomtatott túranaptárban és az interneten, a TTT honlapján (http://ttt.tr.hu/naptar) található túranaptárban is megjelennek majd, továbbá előfordulhatnak egyéb, külső elektronikus vagy nyomtatott hírforrásban is. A beérkezett adatlapok alapján folyamatosan frissített előzetes naptár a TTT honlap Letöltések menüje alatti címen érhető el. Természetesen ezúttal is lehetőség van a szokásos túrainformációktól eltérő anyagokat megjelentetni a nyomtatott naptárban (hirdetés, túramozgalom kiírások, nem teljesítménytúra rendezvények, stb.).

A jövő évi túrák, MSTSZ által szervezett szokásos rendezői egyeztető értekezlete 2009. november 8-én (vasárnap), 10:00-14:00 óra között kerül megtartásra. (Az egyeztetőt az MSTSZ közgyűlése követi.)
Helyszíne: 1024. Budapest, Lövőház u. 39. Millenáris irodaház.

Amennyiben túrá(i)tokat nem rendezitek meg 2010-ben, kérem, hogy azt is tudassátok!

Sporttársi üdvözlettel:
a TTT elnöksége
ttt.levelek@gmail.com ,

http://ttt.tr.hu
Teljesítménytúrázók Társasága (közhasznú egyesület), 1590. Budapest, Pf. 110.

Forrás: http://ttt.tr.hu
Generálási idő: 0.05 másodperc
81,458 egyedi látogató