Felhasználók

· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 23
· Legújabb tag: Kata

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet

Üdvözlet

Természetjáró Információk Somogyból

TESZTELÉS ALATT !

websas.hu

A CARTOGRAPHIA KUPA 2010 kiírása

Vegyes hírekA CARTOGRAPHIA KUPA 2010 kiírása


A Cartographia Kupa 2010 célja a teljesítménytúrázás népszerűsítése, hazánk természeti szépségeinek megismertetése, a térképhasználat megkedveltetése.

A túrasorozat kiírója: Cartographia Kft.

Koordinátor: Tipográfia Testedző Egyesület

A Cartographia Kft., a magyar turistatérkép kiadás legnagyobb múltú vállalkozása szeretné a turisták figyelmét felhívni a nyomtatott térképekre, melyhez a budapesti Tipográfia TE száz éves jubileumát ünneplő Természetbarát Szakosztályát választotta partnernek.

A túramozgalom 2010-ben első alkalommal 18 teljesítménytúra bevonásával kerül megrendezésre. A tervek szerint a következő években hasonló elven, de más-más tájegységek más-más túrái kínálják a teljesítés lehetőségét.

A teljesítés feltétele: 18 kiválasztott teljesítménytúrából legalább 8 ? 1996. január 1-je után született gyermek esetén 6 ? túra valamelyik résztávjának igazolt teljesítése. A túrákon és a kupában való részvétel nyílt, azon kortól, egyesületi tagságtól függetlenül bárki részt vehet.

Igazolófüzet: (ELŐKÉSZÜLETBEN!) A kiíró a túramozgalom kiírásához és a teljesítés igazolásához igazolófüzetet gyárt, melyet a túramozgalom rajtjában, a kiíró üzletében, Cartographia Földgömb- és Térképbolt (1061 Budapest, Bajcsy-Zs. út 37. Nyitva tartás: H-P: 9-17 óra), a Cartographia webshopban és a Koordinátor klubnapján (1053 Budapest, Curia utca 3. másfél emelet, csütörtök 17-18 óra) lehet beszerezni. Ára bruttó 200 Ft. Az igazolófüzet tartalmazza a kupasorozat kiírását, a résztvevő 18 teljesítménytúra időpontját, legfontosabb adatait, a rendezők bemutatkozását.

Teljesítés: Igazolt teljesítésnek tekintendő, ha a túrázó benevez az adott túrára, azt teljesíti, és megkapja a túra rendezőjétől a Cartographia Kupa 2010 igazolófüzetébe a túra bélyegzőjének lenyomatát. Amennyiben a túrázó az adott túra céljában ? igazolófüzet hiányában ? nem tudja igazoltatni a teljesítést, az a következő Cartographia Kupa 2010 túrák bármelyikén, vagy a Koordinátor klubnapján a túra hiteles dokumentumainak bemutatásával később is megteheti.

Leadási határidő: A minimum 8 (gyermekek esetén 6) túra teljesítését követően az igazolófüzetet, vagy a füzet igazoló bélyegzést tartalmazó oldalának másolatát ? a pontos személyes adatokkal ellátva 2010. november 25-ig kell eljuttatni a Koordinátor részére. Személyesen a túrák céljában, a Koordinátor klubnapján, vagy a Cartographia Földgömb- és Térképboltban lehet leadni. Postán az 1590 Budapest, Pf. 80. címre kell elküldeni úgy, hogy a megadott határidőig beérkezzen. A beszkennelt igazolóbélyegzős oldalt tartalmazó e-mailt a cartographia.kupa@cartographia.hu címre várjuk.

Díjazás: A túramozgalom díjazása háromfokozatú.

A legalább 8 (gyermekek esetében 6) túrát teljesítők egyedi, névre szóló, sorszámozott kitűzőt, oklevelet és 3000 Ft értékű Cartographia vásárlási utalványt kapnak.

A legalább 10 túrát teljesítők egyedi, névre szóló, sorszámozott jelvényt, oklevelet és 5000 Ft értékű Cartographia vásárlási utalványt kapnak.

A legalább 15 túrát teljesítők névre szóló serleget, oklevelet és 10.000 Ft értékű Cartographia vásárlási utalványt kapnak.

Díjátadás: A díjátadás tervezett időpontja 2010. december. Helyszín: Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház (1042 Budapest, István út 17.) Időpontját a túramozgalom, a Cartographia, a Tipográfia TE, a Teljesítménytúrázók Társasága (TTT) és a Turista Magazin honlapján tesszük közzé, illetve az év végi túrákon meghirdetésre kerül.

A kupa honlapja: www.cartographia.hu/cartographiakupa

A Cartographia Kupa levélcíme: 1590 Budapest Pf. 80.
E-mail: cartographia.kupa@cartographia.hu


A Cartographia Kupával kapcsolatban további információt ad:


Máté István (Tipografia TE),

E-mail: mate.istvan1@chello.hu

Telefon: (+36 20)913-3899

Cartographia Kupa 2010 teljesítménytúrái(*):

Dátum Tájegység Túra neve

Január 30. Mátra Téli Mátra
Február 13. Balaton-felvidék Téli Tihany
Február 20. Mecsek Pite
Március 15. Bükk Népek tavasza
Március 20. Alföld Aranyszarvas
Április 17. Gerecse Gerecse
Április 24. Budai-hegység Gyertek ki a Vadasparkba
Május 1. Mecsek Mecsek
Május 8. Alföld Dolina
Május 23. Gömör-Tornai k. Karszt
Június 5. Vértes Oroszlány
Június 26. Balaton-felvidék Balaton
Július 10. Mezőföld Mezőföld
Július 24. Somogyi-dombság Szamárkő/Fejérkő
Szept. 11. Mátraalja Vadrózsa
Szept. 25. Börzsöny NAHÁT
Október 9. Budai-hegység Budai kilátók
Október 16. Kőszegi-hegység Írottkő


(*) Természetesen a rendező minden aznapi túrája és távja szerepel a fordulóban.
Generálási idő: 0.05 másodperc
81,412 egyedi látogató