Landshark (BotCon 2009, ultra):


A 2009-es Botcon díszdoboza "Wings of Honor" fantázianéven látott napvilágot, reflektálva az éppen ekkor futó Animated rajzfilmsorozat Autobot "elite guard" csapatára. A figurák insigniája is ehhez igazodva kapott "szárnyakat". Ennek a doboznak a legnagyobb figurája Landshark, Energon Landmine átfestéseként látott napvilágot. Míg az eredeti sárga festésben kevésbé jött be, ebben a zöldesebb árnyalatban nagyon ütõs.

Az alt mód valamiféle tolólapáttal is ellátott darús hadijárgány. Szép méretes, súlyos darab. A lánctalpas hátsó rész tetszés szerint leszedhetõ, ekkor egy kisebb kamion-trailer szerû járgányt kapunk, mely önmagában kb voyager méret. A kissé dõlt formák rendkívül érdekes retrós formaivilágot adnak neki. Valahogy van benne valami a régi Csepel katonai teherautóból is.

Az átalakítása meglehetõsen ötletes, különösen, ahogy a hókotróból lábfejek lesznek.

A röböt mód is nagyon jól néz ki, remekül pózolható. A sisakos fej is jópofa. A kamion hátsó részébõl a figurára tehetõ harci felépítményt alakíthatunk ki két akkora nagy fogókarral, hogy még Ripley is elégedetten csettintene. Nagyon olcsón, szinte voyager áron beszerezhetõ BotCon figura.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Card:

Seibertron galéria

Korábbi Botcon figura bemutatók:

Vissza