Rippersnapper (Power of the Primes, deluxe):


Nem gondoltam, hogy a Cominer Wars kifutása után mindössze ennyi idõvel visszatér a kombinálódó gimmick és újra combiner figurákat tudunk majd vásárolni. Ez jó, mert a CW szériából több autentikus G1 combiner is kimaradt. Ilyen például Abominus és alkotóelemei, a Terrorconok. A második POTP hullámban megérkezett a törzset adó Hun-Gurrr és az egyik végtag Rippersnapper. A többiekre még várnunk kell egy kicsit, addig is nézzük az utóbbit.

Az alt mód természetesen egy szörny, leginkább egy szárazföldi cápára emlékeztet, ezzel teljesen jól hozza a G1 verzió kinézetét. Remekül pózolható, bár a fej és a farok rész oldal irányba nem mozgatható. A szája nyitható. Az ököl kiegészítõt a hátára tehetjük, ettõl tekintélyesebb kinézetet kap.

Az átalakítása nagyjából követi a CW figura vonalat, bár például a farok rész lábakba sarokként történõ süllyesztése jópofa új megoldás.

A robot mód is jól sikerült, megfelel a kor elvárásainak, miközben azért hozza a G1 karaktert. A pózolhatóság és a stabilitás is rendben van. Hun-Gurrr is remek figura, alig várom a többi Terrorcon érkezését.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Beast méretarány:

Na, majd ha megjönnek a haverok...:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Power of the Primes bemutatók:

Vissza