Soundwave (RID 2017, deluxe):


Az utóbbi hónapokban eléggé elhanyagoltam bemutatók terén a RID szériában kiadott figurákat. Erre nyilván van aki azt mondja, hogy "nagyon helyesen", más pedig azt, hogy "eléggé elítélhetõ módon". Pedig ebben a szériában is vannak ötletes figurák és kedvenc karakterek is kapnak figurát. Soundwave esetén ez a kettõ ötvözödik. Mindenesetre máre annyira hozzászoktam a deluxe Titans Return figurák bemutatásához, hogy majdnem letéptem a szerencsétlennek a fejét az átalakítás közben. :-)

Soundwave alt módja egy autó, méghozzá egy páncélozott járgány. Kicsit olyan, mintha WFC Soudwave és Prime Breakdown keveréke lenne (5. kép). Nagyon jól néz ki, és az áttetszõ piros kerekek még ütõsebbé teszik. Egyedül az nem szerencsés, hogy az alkarok elég feltûnõen az autó oldalára kerülnek. Cserébe az átalakítása nem túl bonyolult.

A robot mód a karakterhez talán kicsit túl "izmos", de belefér, nem gond, hogy van ilyen is. A lightpiping annyira jól mûködik, hogy az egész arca vörösen izzik a fénynél, nagyon kól néz ki, igaz ez az "arc nélküli arc" leginkább Prime Soundwave-re emlékeztet. Remekül pózolható és stabil figura és a Hasbro-tól meglepõ módon a festése is rendben van.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Méretarány:

Soundwave-ek:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Korábbi Adventure / RID bemutatók:

Vissza