Skullsmasher (Titans Return, deluxe):


Blurr és Hardhead után következzen Skullsmasher... vagy leánykori nevén Skullchruncer, tehát ismét egy eredetileg is Headmaster karakter.

Az alt mód a G1-es hagyományoknak megfelelõen egy robot-krokodil. Remekül kidolgozott, különösen a feje zseniális. Talán a mellsõ lábak mérete és szürke színe fura, de a G1-es is ilyen volt. A végtagok pózolhatósága korlátozott, a fej és az állkapocs viszont nagyon szabadon mozgatható. A farok rész oldal irányba mozog, viszont ezt elég furán oldották meg, hézag van a test és a farok-szakasz között, mely csak azon az oldalon nem látszik, amerre fordítjuk a testrészt. A Headmaster, Grax a krokodil hátában elrejtett pilótafülkébõl irányíthat. A krokodil egyébként deluxe-hoz képest hatalmas, több mint 20 cm.

Az átalakítása nem túl bonyolult, bár sajnos nem nagyon lehet anélkül végrehajtani, hogy a combokat tartó gömbcsuklók ki ne ugorjanak a helyükrõl, mikor a robot lábaiból a krokodil háta lesz.

A robot mód kellõen hangulatos, jól pózolható és stabil. A karokra kerülõ krokodilkarmok rontanak csak az összképen, de átjön az eredeti G1-es verzió hangulata. Egy szürke fegyvert kapunk hozzá, valamint a farok részbõl képezhetünk pajzsot, vagy azt is kombinálhatjuk a fegyverrel. A farokrészbe akár a Headmaster is helyet foglalhat, a fej funkció pedig pótolható a krokodil fejjel (13-as kép). Az arca kissé mókás, engem emlékeztet.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 7/10

Dobozban:

Box art:

Pilótafülke:

Na, kinek van jobb szörnye? :

Méretarány:

Krokodilfej:

Új és régi:

Méretarány:

Seibertron galéria

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza