Groove (Unite Warriors, deluxe):


A Combiner Wars kapcsán a Hasbro és a Takara meglehetõsen más stratégiát folytat. A Takara késõbb, ám a combiner karaktereket egyben, külön giftsetben és minden tekintetben G1 akkurátusabban adja ki a figurákat. Ehhez nem sajnálja a fejlesztési költséget új öntvényekre, vagy jelentõsebb átalakításokra egy-egy figura kapcsán. A Hasbro Defensorhoz egy teljesen új karaktert Rook-ot adta, ezzel is már elõre felhasználva a késõbb Swindle-hez és Hound-hoz használatos öntvényt. Ezzel szemben a Takara inkább készített egy motor öntvényt is, hogy a Protectobot csapatba Defensor lábaként Groove kerülhessen.

A motor mód meglehetõsen nagy és remekül kidolgozott. Külön kiemelném a nem festett hanem átlátszó mûanyagból öntött villogókat, vagy éppen a remekül kidolgozott lámpákat a motor elején. Még a fegyverekre is került az áttetszõ villogókból. Az arányai is rendben vannak.

Az átalakítása egyszerû, leginkább a Combiner Wars repülõk iskoláját követi.

A robot mód is nagyon jól néz ki, igaz a feje elég ijesztõre sikerült Autobot "védõrobot" létére, mondjuk a G1 figurának is hasonló volt. Bár elég nagy hátizsákja van, kellõen stabil és jól pózolható, a lábfejei kellõen nagyok. Végtag módban is jól néz ki.

A bemutatóban a szerintem jobban festett Hasbro féle Defensor részeként szerepel, majd késõbb készítek bemutatót a Takara féle csapatról is. Nem az eredeti kéz- és lábfejeket, hanem a Perfect Effect féle végtagok Bruticus verzióját használtam a bemutatóhoz.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Groove-ok:

Méretarány:

Groove-ok:

Méretarány:

Rook- Verje meg az ég a Takarát... elvették a munkámat...

Groove- Azért ugye nincs harag?

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Korábbi Combiner Wars combiner bemutatók:

Vissza