Wheeljack (WFC Earthrise, deluxe):

A WFC Earthrise deluxe figuráinak elsõ hullámában csupa olyan klasszikus karakter jut szóhoz, melyek a Siege-bõl kimaradtak. Ilyen Wheelajck is, aki bár az elmúlt években számos megjelenést kapott, ennyire klasszikus kinézete csak a MP verziónak volt.
Az alt mód egy Lanca Stratos versenyautó. A formavilágot elég jól hozza ez a kiadás, a korábbi deluxe verziók közül talán a legjobban. A színe kissé tört fehér, és bár még férne rá, de szerencsére elég stilizált szponzor-logot kapott, hogy átjöjjön a hangulat, ahogy az olaszos festés is rendben van (igaz, Alitalia nélkül). A fegyver a tetejére tehetõ, és külön jópofa, hogy hátul is van rajta két kapcsolódási pont, így például oda akár rakéta lángokat is rögzíthetünk (én Jetfire-ét használtam). Talán egyetlen negatívum, hogy a lábfejek mögött az autó orrán van egy kb 2 mm-es hézag. Nem zavaró, de van.
Az átalakítása logikus és egyszerû.
A robot mód nagyon karakterhû, stabil és kiváló pózolhatósággal rendelkezik. A fegyver számos módon, pl a vállánál is rögzíthetõ. Kiváló figura, nem véletlenek a magas pontszámok sem.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

WJ méretarány:

WJ méretarány:

WFC Earthrise bemutatók:

Vissza