Cheetor (WFC Kingdom- Netflix, deluxe):

Vegyes érzéseim vannak az "élethû" - tehát nem robotikus - állat alt móddal rendelkezõ figurákkal kapcsolatban. A BW-t nem ismerem, a karakterekhez sem kötõdöm, viszont egyik - másik ilyen figura azért jól néz ki, vagy éppen remek poén. Például Optimus Primalt még MP verzióban is beszereztem, Cheetor viszont azon az áron nem érdekelt. Kingdom Cheetor eredeti festésében sem igazán nyerte el a tetszésemet, azonban a Netflix kiadás élénkebb színeket kapott (inkább a rajzfilm hû MP színei), a robot mód lábakon viszont homogénebb festés, úgy gondoltam, hogy ilyen áron már megéri, hogy ebbõl a karakterbõl is legyen egy a gyûjteményemben. Lássuk:
Az alt mód egy gepárd. Meglehetõsen jól sikerült, megkockáztatom, hogy arányaiban talán a legélethûbb az eddigi retail kiadások közül, pedig van választék. A pózolhatósága lehetne jobb, hiszen a hátsó lábak mozgathatósága kötött, a fej szintén, a száj viszont nyitható, és akár a hátsó lábain is megáll. A sötétebb sárga festés viszont lenyûgözõ, mely sokat hozzátesz az alt módhoz.
Az átalakítása egyszerû, gyermekjátéknak is kiváló ezáltal.
A robot mód is hangulatos, stabil és remekül pózolható. Az MP verzióval szemben itt a valódi gepárd fej kerül a mellkasra. A kézfegyverét mindkét oldalról meg tudja fogni. Nagyon meg vagyok elégedve vele, egyáltalán nem bántam meg a beszerzést.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Méretarány:

Méretarány:

WFC Kingdom bemutatók:

Vissza