Hound (WFC Siege, deluxe):


Ismét egy új széria megjelenését ünnepelhetjük. A War for Cybertron: Siege egy háromrészes figuraszéria elsõ eleme. Ami a külsõt illeti jellemzõ rá, hogy az alt módok valamelyest cybertroni külsõt kapnak (a földiek is), emellett fontos gimmick a figurák fegyverekkel és egyéb módon történõ fejlesztése. Ilyen módon lesz olyan deluxe, mely önmagában is kiegészítõ fegyverekké szedhetõ, mellyel fejleszthetõ a többi figura.

Hound igen jó választás a deluxe széria elsõ hullámába, hiszen kedvelt G1-es karakter, emellett katonai jármû alt módjával kiváló játék is. Az alt mód egy katonai terepjáró, nem klasszikus Jeep, hanem a szériához illeszkedõen egyfajta futurisztikus kinézetet kapott miközben azért megõrizte a klasszikus kinézet fõ vonalait. Különféle fegyverek nyolc helyen rögzíthetõk, szóval jól fel lehet fegyverezni. A festése sötétebb olajzöld árnyalat, jól áll neki, ahogy nem rontják el a battle damage minták sem.

Az átalakítása egyszerû és ötletes.

A robot mód is remekül hozza a karaktert, stabil és remekül pózolható. A váll ágyú sem hiányzik, illetve kapunk hozzá egy puskát a hozzá való tárral. Robot módban is számos fegyver rögzítési pontot használhatunk. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Under Siege (Wave 1):

Box art:

Hound méretarány:

Hound méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Vissza