Hot Rod (Movie 5, deluxe):


Öt filmet kellett várni, mire a Bay univerzumban az egyik legkedveltebb Transformers karakter, Hot Rod is szerephez jutott. Ám túl sok értelme ennek sem volt. A francia akcentus, amivel beszélt idegesítõ (és karakteridegen) volt, és a szerepe is súlytalan volt, hiszen azt az "idõ-fegyvert" bármely karakternek adhatták volna. No és persze ahogy számos karanter, úgy Hot Rod sem hasonlított korábbi önmagára. Viszont kaptunk belõle egy remek figurát - igaz Wallmart exkluzívként -, melynek csupán egy problémája van.

Az alt mód egy fekete Lamborghini sportkocsi, a filmes figurák nagy elõnye az élethû alt mód, ez itt is nagyon rendben van. A sötét festést csak a krómozott kerekek és némi vörös csík töri meg. Érdekes, mert alapvetõen egy 4. filmes Lockdown újratervezésrõl beszélünk, melyet kissé felnagyítottak, ám a panelek töréseit és rögzítését is áttervezték, ami kifejezetten jót tett az alt módnak.

A robot mód is szép festést kapott, jól néz ki és jól pózolható. De a feje... a feje... hát ez kinek jutott eszébe? Fontos, hogy a 10-es képre csak erõs idegzetûek kattintsanak, de még tõlük is elnézést kérek. Rettenetes. Emellett valami fegyvert adhattak volna hozzá, ha már egyszer elvileg exkluzív kiadás. De az élethû alt mód és a fej kivételével korrekt robot mód miatt végülis ok a figura, csak vödröt kell húzni a fejére.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 6/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Lockdown és Hot Rod:

Méretarány:

Hot Rod és Lockdown:

Méretarány:

Movie 5- The Last Knight bemutatók:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza