Vindornyaszőlősi Sportegyesület


Csapatunk alakulásának története egészen 1987-ig nyúlik vissza. Az akkori együttes csapatlétszáma kezdetben 12 fő volt.
Évről-évre szebbnél szebb eredményeket értek el, amikor is az 1990-1991-es szezonban megszerezték a városkörnyéki bajnokságban az első helyezésért járó kupát. Több bajnokságot nem sikerült nyerni (még :D), így is szép eredményekkel büszkélkedhetünk. 1994-től 1999-ig a csapat Marshall FC néven futott. 1999-ben a csapat neve ismét megváltozott: igy már a Vindornyaszőlősi Sportegyesület nevet viselte - a mai napig. 1994-től folyamatosan résztveszünk a Városkönyéki Labdarúgó Szövetség által megrendezett teremtornákon, ahol 2003-2004-es szezonban ismét a dobogó legfelső fokára léphettünk. Megjártuk a városkörnyéki bajnokság másodosztályát is, ahonnan kétszer sikerült is visszakerülni a "nagyok" közé. Csapatunkban számtalan játékos megfordult már, akiket eddig összesen 12 edző irányított a pályán és az öltözőben.
Ami a jelent illeti, most a megyei bajnokság 3. osztályában menetelünk. Vannak, akik még a '87-es csapat tagjaként mai napig velünk rúgják a bőrt. Sok fiatal van a csapatban, így még sokat kell fejlődnünk, hogy átvehessük tőlük a stafétabotot, és olyan eredményeket érhessünk el, mint ők.
Csapatunk alapszínei a sárga és a fekete, bár ezt a jelenlegi felszereléseink nem igazán tükrözik. Mesterünknek, Dézsi Attilának sokat köszönhetünk: elsősorban a türelmét és munkáját, amit a csapatba fektet. Köszönetet mondhatunk még Horváth Tamásnak, aki a 'team' elnöki székében szervezi a mérkőzéseket, játéklehetőséget biztosít a tél folyamán is, hogy formában maradjunk, valamint mindent, ami a csapattal kapcsolatos. Nem utolsó sorban megköszönhetjük a csapat idősebb tagjainak, hogy még mindig mellettünk, fiatalok mellet állnak, illetve büfésünknek, Horváth Tibornak.
Így hát fiatal csapattársaim, mindent bele, hogy az "Aranycsapat" tagjai végre megpihenhessenek! Minden kedves csapattársamnak győztes mérkőzésekben gazdag bajnokságot kívánok.