Kedvezményt adnék, de nem hagyják...

Nos, ez egy érdekes történet.

Úgy egy hónappal ezelőtt úgy gondoltam, kedveskedek ügyfeleimnek egy nagyobb kedvezménnyel. Meg is kerestem a MindenKupon-t, amit a Generál Média Kft. üzemeltet. Találkoztam is egy üzletkötőjükkel, akinek elsőre tetszett is az ötlet, de a cég végül mégis elutasított.

Tudják, ez az az oldal, ahol kuponokat lehet vásárolni, 30-80%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni utazásokhoz, vacsorákhoz, különböző szolgáltatásokhoz. Az ügyfelek náluk megvásárolják az akciós kupont, majd ezt követően azzal fizetnek a szolgáltatónál, jelen esetben nálam.

A felajánlott kedvezmény jelentős volt, lehetett volna választani HTML illetve flash honlap közül, és az ár 3000 Ft lett volna. HTML esetében ez ugye Önöknek 40%-ot, flash oldal esetén pedig 66%-os kedvezményt jelentett volna.Ugye, milyen szép kedvezmény?

Az elutasítás oka: a webprogramozás annyira könnyű, hogy nem lehet érte pénzt kérni. 

Ugye, ez milyen jól hangzik?

Ugyanakkor persze ott vannak azok a cégek, vállalkozások, webprogramozók, akik egy alap oldal elkészítéséért képesek elkérni 60-80.000 Ft-ot...

Akkor most mi az igazság?

Legutolsó levelemre, ahol ezt firtattam, a mai napig nem érkezett válasz. Hogy miért?

A fantáziájukra bízom...


Akció!

Mutassa be cégét, vállalkozását az interneten akár 5000 Ft-ért! Ez igazán olcsó honlap! További részletek a Szolgáltatásaink menüpontban.

Facebook