WebFazek Egytaletel Bali paradicsomos kolbásza
Paradicsomos csirkeszárny
Sajtos kelbimbó
Cserepes paprikás krumpli
Káposzta tepsiben
Tepertõs burgonya
Spanyol fokhagymás krumpli
Sonkás sült paprika
Majonézes burgonya formában
Sonkagulyás
Rác patisszon
Csirkemelles trikolortészta
Ördögi chilli
Jófajta szalonnás lecsó
Hagymás-szalonnás krumpli
Zöldséges tepsis burgonya
Húsos rakott burgonya
Gombás rakott burgonya
Töltött sonka pirított sajttal
Bolgár rizseshús
Töltött padlizsán
Burgonyafelfújt vagdalthússal
Külföldi Tészta különlegesség
Rakott krumpli /másképpen/
Öreglebbencs
Sváb káposzta
Káposztás nagygombóc
Rakott zöldbab
Töltött paprika
Joker-tarhonya
Töltöttkáposzta
Kukoricás töltött káposzta
Monty kedvence
Bali paradicsomos kolbásza
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
2 nagy fej hagyma
50 dkg főző kolbász
5 dkg szalonna
12 dkg gombás paradicsomszósz
kechup

bors
oregano
vegeta

Elkeszites
Előkészülünk: A hagymát szálasra szeleteljük, a kolbászt vékony karikára szeljük, a szalonnát apró kockákra vágjuk. Megcsináljuk: A szalonnát megolvasztjuk, a forró zsírba öntjük a hagymát, amit megfonnyasztunk, majd következik a kolbász, amit sötét barnára főzünk. Közben: A hozzávalókat összekeverjük, a kechup-öt csak akkor adjuk hozzá, ha nem elég sűrű a szósz. Végzünk: Ha a kolbász állaga jó a szószt gyorsan hozzáadjuk. Csak egyet rottyantjuk. (Nehogy odaégjen.) Intelem: Ha túl sűrű a szósz kis vízzel, vagy csontlével a rottyanás előtt hígítható. Nehéz étek, sok friss, finom kenyérrel fogyasztható, majd két Bilagitot bevenni a melléadott vörösborral.

A receptet Ticci küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998