Kertek 2013-ban

Szörnyű volt a téli leállás, Budapest öt önkormányzata előtt van 10 alakuló kert terve, költségvetése, a megvalósulás és a közösségépítés folyamata, azonban döntések még nincsenek, minden leállt december elején.  Ezen változtatni nem tudok, ezzel a sebességgel működnek az önkormányzatok. Lassan.

Körülbelül tíz kert van előkészületben, viszont nem biztos, hogy mindegyik megvalósul, van kettő terület, amely kevéssé alkalmas városi kertnek. A többi viszont kifejezetten jó telkek, bizonyosan szép és értékes kertek és közösségek fognak létrejönni. Most januárban dől el a sorsuk. Három önkormányzatnál még közgyűlési döntésre várunk, az előkészítést amennyire lehet elvégeztük, most már csak reménykedni lehet, hogy meg is valósulnak.

A területek ki lettek jelölve, a költségvetések és az ütemezés elkészült, bár ezzel már késésben vagyunk, a kertek megvalósulása nem a kertépítéssel és palántázással kezdődik, a közösségépítést sokkal előbb el kellett volna kezdeni, tulajdonképpen már novemberben.

Remélem, most már begyorsulnak az események.torta

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>