Tavaszi szűzpecsenye
Hozzávalók:
25-25 dkg fehér és zöld spárga
25 dkg sárgarépa
20 dkg borsóhüvely
2 dkg olvasztott vaj
2 szűzpecsenye
1 cs. mirelit krokett
petrezselyemzöld
turbolya
3 dkg vaj
5 ek. vermut
1 dl erőleves
1,25 dl tejszín
1 ek ételsűrítő

bors


A szüzet felhevített olajon körbe megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk majd alacsony hőfokon 25 perc alatt készre sütjük. A sárgarépát és a spárgát daraboljuk és a borsóhüvellyel sós vízben megfőzzük. Ha puha lecsöpögtetjük, és a finomra vágott zöldpetrezselyemmel és turbolyával az olvasztott vajba forgatjuk. A visszamaradt pecsenyelébe beleöntjük a vermutot, a levest és a tejszínt, kiforraljuk,belekeverjük az ételsűrítőt és besűrítjük.
A felszeletelt húst a mártással bevonva a krokettel és a zöldségekkel tálaljuk.
 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Névnapok

Ma 2024. 4. 27, szombat, Zita napja van.
Holnap Valéria napja lesz.

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online

Vendégek: 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 13, legújabb: RalphBum

Legújabb hozzászólások

[Hírek] Mákos muffin
Beküldte RalphBum - 04 Jun : 01:49
cialis vs viagra <a href=" https://tadalafilusi [tovább ...]

Véletlen recept

Nutellás szelet recept


A piskótához: 5 db tojásfehérjét 6 kanál kristálycukorral, 3 evőkanál vízzel kemény habbá verünk, majd beletesszük a tojás sárgákat, 3 evőkanál étolajat és a 6 kanál lisztben elkevert 1 kanál kakaót, az 1 kávéskanál szódabikarbónát és sütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük. A zselatint 1 dl vízben feloldjuk, majd melegítjük (nem forralni) és belekeverjük a nutellát, addig keverjük amíg felolvad, egyneművé válik. Ekkor belecsorgatjuk a felvert tejszínbe.
A krémet a kihűlt tésztára simítjuk, és reszelt csokoládéval szórjuk meg.


Jó étvágyat kíván a Konyhamánia!

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Még nincs üzenet.