A csapat tagjai saját pénzünkből, és a gazdihoz adott kutyákért néha kapott összegből finanszírozzuk a kutyák ellátását. Ezért kérünk, amennyiben megteheted, segíts minket, akár száraztáppal, akár pénzbeli hozzájárulással. Az adományokról adóigazolást adunk, amennyiben neved, címed, adóazonosítód elküldöd részünkre.
Köszönjük!

Adószámunk:  18712397-1-13    

Ha adója 1 %-át nekünk szeretné ajánlani, akkor feltétlenül olvassa el : Plakát,és bővebb infó  

Bankszámlánkat a Pécel és Vidéke Takarékszövetkezet csömöri kirendeltsége vezeti
65600144-11052788-00000000

 

Híreink:

Elindult az 1%-os kampány.  Plakát,és bővebb infó  

 

Sajnos véget ért kedvezményes lakossági kisállat ivartalanítási akciónk, melyet a csömöri önkormányzat által meghirdetett pályázaton elnyert 300 ezer Ft-ból fedeztünk. A Lakosság által befizetett önrészt is erre fordítottuk, így összesen 400 ezer Ft került a műtétekre felhasználásra.
Az akciónak óriási sikere volt a lakosság körében, rengetegen jelentkeztek, sajnos nagyon hamar, 10 nap alatt kimerült a keret, így sokan lemaradtak róla. Igyekszünk forrást szerezni, hogy a jövőben folytathassuk az ivartalanítási kampányt.

 

Nagyon szépen köszönjük minden kedves támogatónak, magánszemélynek és szervezetnek egyaránt, aki kisegített minket, és száraztápot, konzervet adományozott kutyáink részére.
Nekik köszönhetően 3-4 hónapra megoldódtak az élelmezési gondok!
Szeretnénk itt kiemelni a Lelenc Kutyamentő Egyesületet, és a Doberman Rescue Hungary szervezetet, akik nagy mennyiségű élelemmel támogattak minket.

 

Mióta működik a weboldalunk, naponta több telefont kapunk, hogy talált vagy megunt kutyát szeretnének elhelyezni.
Sajnos nem áll módunkban újabb kutyákat befogadni, teljesen tele van a menhelyünk, a 11 kennelben 25 kutya van.
Kérünk mindenkit, hogy ilyen jellegű kérésekkel ne keressenek meg, mert bárhogy is vérzik a szívünk egy-egy kutyáért, nincs rá lehetőségünk, hogy újabb kutyát fogadjunk be.

 

 

Még mindig keressük Boriszt!

Boriszt gazdihoz adtuk, és 2005. június 28.-án éjszaka betörők jártak a portán, és többek között Boriszt is ellopták!  Borisz egy nagy termetű kaukázusi keverék kan . Nagyon barátságos, kedves, jó természetű kutya. Lehet, hogy szélnek eresztették valahol, de az is lehet, hogy eladták.
Nagyon szeretnénk őt megtalálni, ezért ha valaki látja , és felismeri, kérem jelentkezzen a 06 30/368-26-82-es számon. Köszönjük!

 

Az oldalon szereplő kutyák fotói a forrás feltüntetésével átvehetők, gazdikereső hírdetésekhez felhasználhatók.
Az oldalt készítette: Panka