A kutyák iránt érdeklődni , és bővebb információt kérni Halász Barbaránál lehet a 06-30/368-26-82-es telefonszámon és a kbarbi@citromail.hu  e-mail címen

Kutyáink fénykép galériáját megtalálod a http://gallery.site.hu/kutyusok2 címen.

Mióta működik a weboldalunk, naponta több telefont kapunk, hogy talált vagy megunt kutyát szeretnének elhelyezni.
Sajnos nem áll módunkban újabb kutyákat befogadni, teljesen tele van a menhelyünk, a 16 helyen 25 kutya van.
Kérünk mindenkit, hogy ilyen jellegű kérésekkel ne keressenek meg, mert bárhogy is vérzik a szívünk egy-egy kutyáért, nincs rá lehetőségünk, hogy újabb kutyát fogadjunk be.


FIGYELEM!  A    jelre vagy a kutya képére kattintva a kutyusok saját fotóalbuma nyílik meg, ahol további képek találhatók.

Az aktuális gazdikeresők itt megtalálhatók : http://gallery.site.hu/u/Barbi/kutyusok2/album236/

 

Frissítés: 2008.11.04.

Alex

Alexet 2007. tavaszán kölyökként fogadták örökbe az Illatos útról. Gazdái Csömörön albérletben laktak, de most lebontják a fejük fölül a házat, így menniük kell. Lakásban találtak maguknak új albérletet, ahova a főbérlő nem enged kutyát. Így Alexre, aki még csak másfél éves, altatás várt volna. :(
Alex oltott, chipezett, 2007-es születésű, kedves,barátságos, kan kutyus. Szépen sétál pórázon, és labdázni is szeret.

 

Cézár

Cézártól úgy szabadultak meg eredeti gazdái, hogy egy laza mozdulattal behajították a menhelyre.
Kb. 3 hónapos bűbáj, kedves, nagyon jó idegrendszerű fiúcska. Oltási programját megkezdtük. Olyan gazdihoz való, aki sokat foglalkozik majd vele, tanítgatja, kihasználja a jó idegrendszerben rejlő lehetőségeket.

 

 

 

Boszi

Gödöllőn 2008. tavaszán született kölyök. Szuka.
Boszi és testvérei egy hátrányos helyzetű, szegény család kutyakölykeiként jöttek a világra Gödöllőn. A városi forgalomban csavarogtak anyjukkal, amikor felfedeztük őket. Magához vette az 5 kutyakölyköt egy állatvédő, de tovább már nem tudta őket tartani, így Boni és Boszi hozzánk a Csömöri menhelyre, míg másik három testvérük a Rex-hez került. Szocializációjukat megkezdjük, oltásaikat, féreghajtásukat megkapják.

 

Jóska

Jóskát 2008.10.23-án találta a mezőőr a csömöri erdőben. Ekkor Jóska kb. 5 hetes volt. Anyukája egy gödörben nevelgette őt. Jóska kaukázusi keveréknek tűnik, egészséges, szép kutyakölyök.Oltási programját megkezdtük. Ha kb. 8 hetes lesz, örökbe fogadható

 

 

 

Brutusz

Brutusz a XVI. kerületben kóborolt. Befogadta egy idős néni elhalt kutyája helyére. Beoltatta és ivartalanítatta. Nemrég menhelyünk segítségét kérte Brutusz elhelyezésében, mert alacsony az egyik szomszéd felé a kerítés és Brutusz rendszeresen átlátogatott szomszédolni.Ennek az ott lakók nem túlzottan örültek. Ezt megakadályozandó a néni láncra tette Brutuszt, amíg nem tudtunk neki helyet biztosítani a menhelyen. Közepes termetű, jó kiállású, egészséges, két év körüli, német juhász és rottweiler keverék, ivartalanított kan, értelmes kutya. Emberekkel feltétel nélkül barátságos. Autóban szépen utazik, a pórázt is ismeri.

 

Barbi mama

Barbi 2-3 éves mamakutyát és fiát Jóskát a csömöri mezőőr találta az erdőben. Egy gödörben nevelgette egyetlen fiacskáját. Barbi boldogan fogadta gondoskodásunkat, az ételt és a meleg biztonságos kutyaházat.
Nagyon kedves, barátságos kutya.

 

 

 

Bob és Bobek

1 éves testvérpár, akik gazdától lettek elhozva, akinek még az oltásukra sem volt pénze. Soványak, elhanyagoltak, és nem csak az ételre, a szeretetre is nagyon ki vannak éhezve. A menhelyen kivirultak. Mindketten kanok.

 

Wanda

Wanda pár hónapos szuka kutyalány. CSömörön az Erzsébet utcában szegődött egy járókelő mögé, és nem tágított. Követte mindenhová. Így került gondozásunkba. Oltási programja befejeződött . 
A szőre is szépen helyrejött. Eleven, örökmozgó kis kutyalány, nagyon kedves.

 

 

 

Mancs

1,5 éves jagd terrier keverék,
 kan kutya. Kutyákkal nem jön ki, ezért egyedüli kutyának ajánljuk. Igazi terrier vére van, ezért hozzáértő gazdinak való.

 

Mangó és Csoki

 1,5 éves, kissé félénk, de nagyon 
aranyos testvérek.
Mangó szuka, Csoki kan.

 

 

 

         Belli          

Egy út szélén ült az erdő mellett napokig és várta vissza a gazdit. Nagy nehézségek árán sikerült csak megfogni és bevinni a menhelyre. Rendkívül félénk volt, hosszú időbe telt, míg engedte magát megsímogatni. Mostmár rájött, hogy senki nem bántja. Szép, egészséges, okos kutya. Egy jó gazdi mellett még nagyon sok mindent megtanulna...

 

  Tacsiroti

Idős gazdája betegsége miatt új gazdit keres a képen látható tacskó-rotweiler keverék kutyus. Kis-közepes méretű kan kutyus.
Ideális házörző annak, aki olyan kisebb termetű kutyát keres, aki mégis betörőriasztó külsejű.
3 éves, barátságos kutya, gyerekekkel is nagyon jól kijön.

 

 

 

 

Rocky

1,5 éves németjuhász keverék kan kutya. Volt már gazdinál, de visszakerült, mert szeretett önsétáltatni. Jó kerítéssel rendelkező gazdit keres.

Ramszesz

1 éves keverék kan kutya. Jó jelző kutya, de akiket ismer, azokkal nagyon kedves, aranyos.

 

 

 

Jankó                 

2 éves kan. Pötyi testvére. Szeretnének mindketten egy saját gazdit, aki mellett rájönnének, hogy az ember mellett sokkal jobb élni, mint magányosan, ahogy életük
első  5 hónapja alatt éltek.

 

Pötyi                  

Jankó testvére. 2 éves, közepes termetű kan. 5 hónapos korukig egy elhagyott telken éltek. Hamar megbarátkoztak az emberrel, de idegenekkel szemben még bizalmatlanok.

 

 

 

Betty

 7 éves szuka kutyus, aki gazdája halála miatt került be. Nagyon jó kondícióban van, nem is őszül, még szép hosszú élet állhat előtte, ha talál egy gazdit magának. Idős embereknek is ideális társa lehet, mert nyugodt, keves, nem ugrálós.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dorka

Mami lánya, 7 éves,ivartalanított szuka. Kicsit félénk, de hamar feloldódik, nagyon aranyos, kedves.

Léna

2 éves husky keverék szuka kutya. 
Sajnos nagyon szökős, emiatt
 bumerángként mindig visszakerül, sőt 
több alkalommal visszaszökött a menhelyre.
Falkában , kutyatársak közt érzi jól magát.
Kizárólag magas és nagyon jó kerítéssel 
és több kutyával rendelkező  gazdának ajánlható.

 

 

 

Fülöp

5 éves, nagy termetű kan kutya. Nagyon jó természete van, mindenkivel jól kijön. Eredeti gazdái ezt úgy hálálták meg neki, hogy kikötötték a menhely kerítéséhez.

 

Fanka

Mami lánya, 7 éves,ivartalanított szuka. Nagyon szép, okos, értelmes,kedves kutya.

 

 

 

 

Folti

3 éves, különleges mintázatú kan kutya. Már egy éve a menhelyen él, szeretne végre gazdihoz költözni. Kedves, jó természetű.

Freddy

6 éves óriási méretű kan kutya. Aranyos nagy mackó. Idegenekkel egy ideig tartózkodó, de hamar felenged. Imád játszani.

 

 

 


 Lap tetejére

Az oldalon szereplő kutyák fotói a forrás feltüntetésével átvehetők, gazdikereső hírdetésekhez felhasználhatók.
Az oldalt készítette: Panka