WebFazek Borkorcsolya KÁPOSZTÁS HASÉ
Burgonyás szendvics
Sonkás fánk
Sonkás táska
Szilveszteri sajttorta
KÁPOSZTÁS HASÉ
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
1KG MIRELIT LEVELESTÉSZTA
1KG KÁPOSZTA
2 TOJÁS
1DL ÉTOLAJ
5DKG CUKOR,SÓ,FEKETEBORS

Elkeszites
A KÁPOSZTÁT LERESZELEM ,BESÓZOM ÉS ÁLLNI HAGYOM.KINYOMOM A FELESLEGES LEVET.EGY EDÉNYBE OLAJAT HEVÍTEK ÉS MEGKARAMELLIZÁLOM BENNE A CUKROT ,MAJD RÁSZEDEM A KÁPOSZTÁT.MIKOR MÁR MAJDNEM MEGPIRULT BEÍZESÍTEM. A FELENGEDETT TÉSZTÁT 0.5 CM VASTAGRA KINYUJTOM,CSÍKBAN RÁTESZEM A KÁPOSZTÁT 2 RÉTEGEN FELTEKEREM ÉS LEVÁGOM. A KIS TEKERCSEKET TOJÁSSAL MEGKENEM MAJD HÁRMASSÁVAL 1.5 CM-ES DARABOKRA VÁGOM ÉS SÜTŐLEMEZRE TESZEM.FORRÓ SÜTŐBEN SÜTÖM 220-240 FOKON DE AMIKOR FELJÖTT ÉS SZÍNT KAPOTT LEJJEBB VESZEM ÉS SZÁRÍTOM MÉG EGY KICSIT.

A receptet HERMAN SÁNDOR küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998