WebFazek Etelek gyerekeknek Bundás virsli
Almás krémsajt
Párizsikrém
Mandulás túrókrém
Tojáskrém
Dóra kedvence
Zöldséges hústekercs
Tavaszi vagdalt
Diákkenyér
Sárgarépa golyó
Sárgarépa saláta-almával
ALma töltve turóval vagy rizzsel
Löncshúskrém
Halkrém
Francia rakott burgonya
Piros krémsajt
Őszibarackleves
Csirkehús almába töltve
Bundás virsli
Morzsás karfiol
Sajtos -almás csirkemell
Húspuding
Töltött burgonya
Zöldséggombóc
Sajtos palacsinta
Almás vagdalt
Mexikói ragu
Olasz csirkecomb
Rakott szelet
Bulocski
Tésztakosárka
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
1 mélyhűtött vajastészta
személyenként 1-2 virsli
1 tojás

Elkeszites
A mélyhűtött vajastésztát fölengenjük, majd vékonyra nyújtva kb. másfél újjnyi széles csíkokat vágunk belőle. Személyenként egy vagy két virslit számítva, a tésztacsíkokkal úgy tekerjük be, hogy a tészta szélei fél centi szélesen fedjék egymást. Tojással megkenve, tetejét kevés reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben addig sütjük, amíg a tészta leveles lesz, és zsemleszínűre pirul. Általában főzelékekkel, ízlés szerinti mártással, párolt zöldségfélével, petrezselymes, sült burgonyával és salátával tálaljuk, de vacsorára például adhatunk mellé nagy adag salátát, teát, rostos gyümölcslevet vagy tejes turmixot.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998