Home
Extras
Downloads
Episodes
News
Characters
Informations
Go to GP

 

 

 

 

 

 

 

 

!WARNING!

 

Üdv, Magyarország első Monoshitsujis honlapján!
Moderátor: Masa
Társzerkik: Hiro&Cat
Jó szórakozást, minna-sama!^^

 

A szabályzat nem elolvasása, nem mentesít a következményektől, és az esetleges büntetésektől, szóval TARTSD BE!

 

 

Szabályzat (OLVASD EL!)

 

1. Az oldalon található epizódok, nem az oldal tulajdonát képezik, tehát nem minket illet meg a szerzői jog. Éppen ezért a letöltött videót 24 órán belül törölnöd kell! Nem vállalunk felelőséget ha nem tartod be és emiatt kár ér téged. Tehát csak saját felelőségre töltsd le! (Mellesleg, ha kiszúrják a részeket el fogják távolítani a tárhelyről, így másokat is megfosztasz az animézést lehetőségétől!)

2. A feliratot a ZekkouTenshi Fansubs készítette(azaz mi). Nem tudjuk megakadályozni, hogy bárki is közzétegye, etc... etc., de ha közzé szeretnéd tenni valahol, kérjük jelezd, hogy tudjuk hol jár a felirat. Nem harapunk, úgyis megengedjük, de azért szóljatok!

 

 

 

Lejátszási segédlet

 

 

- Gondolom észrevettétek, hogy a videók mp4 formátumban érhetők el.
A Windows Media Player általában lejátsza ezt a fájlformátumot, ha mégsem, akkor INNEN letölthetitek a szükséges programot.
- Ha még így sem játsza le -amit kétlek-, akkor töltsétek le az alábbi convert programot INNEN. (Sajnos, ez a program fizetős, ingyenesen használva csak 3 percet convertál, de nekem van hozzá lincensz kódom, tehát ha kell valakinek a kód, az írjon nekem e-mailt.
- Ha túl kicsinek véled a feliratot, akkor az alábbi programban fel tudod nagyítani, de ez nem támogatja az mp4 fájlformátumot: KATT
- Ha nem működne a felirat, akkor az ass formátumút nevezd át olyanná, mint a letöltött videó címe (pl.: 1_resz.ass) Ha így se menne, akkor nevezd át srt-re. (pl.: 1_resz.srt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elfogad

 

 

 

 

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban az anime készítőivel, ez csupán egy FANPAGE! Az itt található dolgok, mind a mi részünket képezik, saját fordítások! Ha el szeretnél vinni valamit, azt JELEZD! A design az OFFICIAL portálról lett mintázva, csak részben saját! Ha bármi kérdésed támad az oldallal kapcsolatban, itt elérhetsz: kicsikokoro@hotmail.com