Utazások
Kezdő oldal Úti élménybeszámolók Letölthető demók Felveheti velünk a kapcsolatot Elvégzendő feladatok Időrendi sorrend
1998 Büchenbach
Június 18-22.

A tavalyi sikeres szereplésen felbuzdulva az idén is meghívták csapatunkat Büchenbachba.

Ez eddig rendben is van, de magát az utazást nem kívánom senkinek. 3 busz indult -félig tele- Paksról, majd Németkéren mindegyik tele lett, de annyira, hogy egy szöget sem lehetett leejteni. Azonban ekkor még ránk várt néhány száz kilométer.

A hajnali indulás után pénteken este értünk célt. Vágyunk csak egy kád és egy ágy volt. Rövid időn belül megtaláltuk szállásadóinkat, s onnan már ki könnyebben, ki nehezebben kibonthata német tudását.

Másnap, 19-én kirándulni mentünk Spalt-ba a sör hazájába, ahol megnéztünk egy sörmúzeumot. Pihenésképpen megebédeltünk, majd a kerti pavilonban eljátszottunk néhány számot a házigazda kedvéért.

Játékunkat a helyiek bőséges borravalóval jutalmazták, így a sörrevaló is előteremtődött. Jó hangulatban utaztunk tovább.

Ezután a polgármesteri hivatal előtt adtunk egy rövid térzenét.

A képet elnézve, tényleg utcai zenészek hangulátát adtuk. El is határoztam, hogy utca ide, vagy oda, ha szereplés van, fel kell öltözni, és a kottás szatyrokat, hangszer tokokat pedig nem lehet össze-visza hagyogatni.

Szombaton a csapat egy részét Nürnbergbe vitték, a háziak, a másik fele pedig egy közeli bevásárló-központban szabadulhatott meg feleslegesnek ítélt márkáitól.

Ezen a napon este tartotta a település a nagy koncertet a templom szentelés 40 éves évfordulója alkalmából. Ott a németkéri két kórus mellett Büchenbach énekkara is fellépett.

A mi sajnálatunkra sajnos keveset játszottunk. Mire a hangulat megjöhetett volna, életbe léptek a szigorú német szabályok: 11.30, lámpaoltás!

A vasárnapi mise után kerti-partin szórakoztattuk a gyülekezetet. Az ízletes ebéd és sütemény mellett néhányunk számára a napszúrás is emlékezetes marad. "Szerencsére" a pár órával későbbi hazaindulás lehetővé tette, hogy "kipihenjük" a rosszul létet és a fáradalmakat. (Jövőre kétszer megyünk, de csak 1 busszal!!!)

2007 Spanyolország
2000 Görögörszág
1999 Reichertshofen
1999 Büchenbach
1998 Büchenbach
1997 Sommerkahl, Büchenbach
1995 Spanyolország
1994 Lauda
1993 Spanyolország