Utazások
Kezdő oldal Úti élménybeszámolók Letölthető demók Felveheti velünk a kapcsolatot Elvégzendő feladatok Időrendi sorrend
2007 Spanyolország
Előkészületek
Több éven keresztül gyűjtögettünk erre az útra, hogy meg tudjuk oldani azt, hogy a zenekari tagoknak csak a biztosítást kelljen fizetniük, hozzátartozóiknak pedig csak a szállásköltséget. Úgy gondoltuk, ilyen módon tudunk köszönetet mondani a feleségeknek, férjeknek, hogy addig, amíg mi a próbákon, szerepléseken játszottunk, Ők otthon tartották a frontot helyettünk. Mégegyszer: köszönet érte, és remélem Ők is jól érezték magukat a csapatunkkal.
Köszönet a támogatásért a Német Kisebbségi Önkormányzatnak, valamint a Paksi Atomermű Zrt.-nek, akik nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy ez az utazás kellemes körülmények között jöhessen létre.
Élménybeszámoló
Indulás 
Szombat  Vasárnap  Hétfő  Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek 
Hazautazás 
27-én csütörtökön este indultunk el az ESZI csarnok parkolójából. A gépkocsi parancsnok Laci bácsi volt. Nem kis feladat hárult rá, mert az éjszakai szállásunkat, ami Montpelier mellett volt, 21 óra alatt el kellett érni. Így sajnos csak 3 óránként lehetett megállni 15 percre, ami egy kicsit kevés egy ilyen hosszú útnál. Ezt tudomásul vettük, mindenki tisztában volt vele. Hanem amit senki nem tudott, és nagyon zokon vette a társaság, hogy a buszon zárva volt a WC, nem lehetett használni. Nagy fekete pont a PA Zrt által üzemeltetett autóbusz sofőrjeinek! Ezen a fájó ponton túltettük magunkat, és ettől kezdve az egész út alatt csak kellemes benyomások értek bennünket.
Az első képek Olaszországban készültek, amikor a buszból megpillantottuk két alagút között a gyönyörű tengerpartot.
Amig balról a tengerben, addig jobbról a havas csúcsokban gyönyörködtünk.
Sikerült a franciaországi szálláshelyre időben odaérnünk, sőt még egy kellemes esti sétára is futotta a környéken.
A szállás parkolójában.
Másnap időben indultunk útnak.
Szombat 
2007 Spanyolország
2000 Görögörszág
1999 Reichertshofen
1999 Büchenbach
1998 Büchenbach
1997 Sommerkahl, Büchenbach
1995 Spanyolország
1994 Lauda
1993 Spanyolország