Shockwave (Combiner Wars, legion):


Nagyon kedvelem ezeket az "újkori" legends figurákat, melyek elsõ hulláma még 2013 nyarán érkezett. Akkor még kis kiegészítõ figurával, majd utána nélküle, de mind remek, jól artikulálható, klasszikus, és egyben aranyos figurák. Shockwave-et is vártam, és ha egy nagy hibáját nem vesszük, akkor nem is okozott csalódást.

Az alt mód egy sugárpisztoly. Remekül hozza a régi G1-es verzió hangulatát. Óriási hiba viszont, hogy a pisztoly fogója elõtt egy másik mûanyag markolat is van. Ez megakadályozza, hogy a legtöbb figura kézbe tudja venni, mert az ököl eleje és a fogó rész nem fér el a két markolat között. Szívem szerint levágnám, csak lehet, hogy ez gondot jelentene, ha majd Onslaught alt módjára rögzíteném. Szóval ez óriási baki szerintem, pl CW Megaton sem tudja megfogni.

Az átalakítása egyszerû, pár mozdulat csupán. .

A robot mód rendkívül jól sikerült. Mind arányaiban, mind karakterében az elmúlt évek legjobb hivatalos klasszik Shockwave figurája (persze jövõre érkezik a Masterpiece). A pózolhatósága is nagyon jó, a felületek is rendben vannak és Shockwave minden jellegzetessége felfedezhetõ.

Már az itthoni boltokban is kapható, erõsen ajánlott figura.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Fegyver a kézben:

Méretarány:

Shockwave-ek:

Méretarány:

Seibertron galéria

Korábbi Shockwave bemutatók:

"Újkori" legion bemutatók:

Vissza