Wheeljack & Hound (Combiner Wars, deluxe):


A Combiner Wars figuraszériában a Hasbro kimaxolta az újrafestést. A 6. hullámban már nem is kapunk teljesen új öntvényt, bár nagyon ötletes újrafestéseket azért igen. És mivel kombinálódó G1-es karakterekrõl van szó, korrektül megcsinálva, a gyûjtõ hajlik is rá, hogy beszerezze. Ezek a deluxe-ok egyébként voyagerSky Lynx-el alkotnák a Sky Reign combinert, ám ezt a voyagert még nem sikerült reális áron beszereznem. Elsõként következzen Wheeljack és Hound.

Wheeljack Breakdown alapos áttervezése nyomán került a piacra, ám elõtte már Sunstreakerhez is ezt az öntvényt használták. Az áttervezés során elég alapos munkát végeztek (5. és 11. kép), így mind autó, mind robot módban remek karakterhû kinézetet kapunk. A robot mód arányaival nekem van egy kis gondom, ám ettõl eltekintve teljesen rendben van, és ráadásul ez a Wheeljack ugye egy combiner keze, vagy lába is lehet.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Hound, szintén egy alapos áttervezés eredménye, olyannyira, hogy az eredetit nézve szinte észre sem vehetõ, hogy csupán remoldról van szó. A 3. hullámban kiadott Rook adja Hound alapjait is (15 és 21. kép), bár közben ezt az öntvényt más fejjel a Swindleként az ötödik (Bruticus) hullámban is megkaptuk. A korábbi katonai jeep kinézethez képest itt modernebb külsõt kapunk. A felületei remekül kidolgozottak, még kis katonai zsákok is lógnak az oldalán. A fegyver jól illik a tetejére. A robot mód is remekül mûködik Hound-ként. A fej is nagyon jó lett. A fegyvert a vállára is pattinthatjuk, vagy a kezébe is kerülhet.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

 

Box art:

Wheeljack:

Breakdown-al:

Wheeljack-ek:

Breakdown-al:

Wheeljack-ek:

Hound:

Hound, Swindle és Rook:

Classics verzióval:

Rook & Hound:

Alt móddal:

Houndok:

Kombinálva:

Seibertron galéria- Wheeljack

Seibertron galéria- Hound

Korábbi Combiner Wars combiner bemutatók:

Vissza