Sludge (Power of the Primes, deluxe):


A Power of the Primes szériában érkezõ Dinobot combiner utolsó végtagjának bemutatójához érkeztünk. Slag, Swoop és Snarl után következzen Sludge. Majd hamarosan érkezhet a fõnök Grimlock és akkor együtt szidhatjuk majd a combiner módot.

Sludge igazából egy alapos Slag újratervezés, hiszen az alt mód itt nem Triceratops, hanem Brontosaurus. Ám azért az átalakításon és egyes testrészeken tetten érhetõ a dolog. A dino mód arányai nekem furcsák, illetve a hátsó láb pózolhatatlansága (se térd, se bokaizület, egybe van öntve az egész) sokat ront a képen (ebben a G1 is jobb volt). Viszont a belülrõl festett áttetszõ alkatrészek - így a dino feje - itt is pazarul néz ki.

Az átalakítása egyszerû és logikus.

A robot mód jól néz ki, idézi a G1 vonalait. A pózolhatósággal sincs gond, és a festés is rendben van. Ugyanolyan puskát kapunk hozzá, mint ami Slag-hoz is járt. Bõven vannak kompromisszumok, fõleg a kombináció miatt (ami nem érte meg), de továbbra is azt gondolom, hogy érdemes ezeket az újkori "classic" Dinobotokat összegyûjteni.

Alt mód: 6/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

G1 verzióval:

Nehézfiúk:

G1 verzióval:

Nehézfiúk:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Power of the Primes bemutatók:

Vissza