Dinobot (WFC Kingdom, voyager):

Ennek a figurának a beszerzése teljes méretékben annak köszönhetõ, hogy megjelent a hazai boltokban is. Netrõl nem rendeltem be, de kézbe fogva a boltban valahogy meggyõzött. Ugyanígy jártam Airazorral is, pedig továbbra sem kedvelem nagyon az állat alt módot.
Az alt mód itt egy velociraptor jellegû dinoszaurusz. Tulajdonképpen nagyon jól sikerült, de azért vannak hibái. A festés nagyon ok, a felületek kidolgozása szintén és úgy általában a hangulat is. Viszont ott vannak a mellsõ lábak. A velociraptorokat általában így ábrázolják, de a ezen a figurán valahogy hülyén mutatnak. Mintha két agyonhasznált felmosórongy lógna a "keze" helyén. A robot lábfejek a dino lábai mögé kerülnek. Ezt nyilván meg lehetett volna kicsit jobban oldani, mert úgy lógnak ki a dino "testbõl", mintha vacsora után észrevétlenül a seggén ragadt volna a székpárna. A pózolhatósága sem a legjobb, sajnos a combok csak oldalirányba mozognak, elõre-hátra nem, a térdek pedig azért kevesebb mozgásteret adnak.
Az átalakítás viszont ötletes a maga módján. Érdekes megoldás, ahogy a mellkasra kerülõ széles dino fejet az eredeti fej és két toldalék segítségével oldja meg. Ettõl persze a dino két combján is van egy-egy stilizált szem.
A robot mód miatt vettem meg, hiszen a dobozban így kap helyet. Van valami misztikus ókori harcos hangulata. A robot mód pózolhatósága remek. A derekának van egy kis lötyögése, pedig mozgatáskor kellõen szoros, illetve a kézfejeket azért szokni kell (dino lábak). Vegyesek az érzéseim, de összességében nem bántam meg a beszerezését.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Fajtajelleg:

Méretarány:

Méretarány:

Korábbi WFC Kingdom bemutatók:

Vissza