Sideswipe (WFC Siege, deluxe):


Sideswipe furcsa módon jó ideje nem kapott klasszikus kinézetû figurát. Nem került sorra sem combiner (CW, POTP), sem headmaster (TR) verzióban az utóbbi évek során, pedig folyamatosan érkeztek a klasszikus karakterek. Most ezt is pótolja a Hasbro a WFC Siege deluxe figurák elsõ hullámában.

Az alt mód egy sportkocsi, ahogy kell, és a formavilágát, arányait tekintve egészen jól hozza a Lamborghini járgányok formavilágát, miközben kellõen futurisztikus "cybertroni". Szerencsére a szériára jellemzõ battle damage festés úgy került rá, hogy alt módban nem látszik. A sötétített szélvédõ alatt is összetett formát találunk. Fegyvereket a tetejére és az oldalára is rögzíthetünk, de persze hülyén néznek ki rajta. Szóval nagyon bejön.

Az átalakítása egyszerû.

A robot mód is remekül hozza a karakter klasszikus kinézetét. A festése érdekes, mert a fehér részek nem igazán fehérek, inkább vajszínûek, így kissé antikoltak. A battle damage a lábszárakra és a derék részre korlátozódik. A kettészedhetõ fegyvert a fej mellé, a vállakra, vagy a karokra is rögzíthetjük. A pózolhatósága és a stabilítiása kimondottan jó. Ajánlom beszerzésre.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 9/10

Under Siege (Wave 1):

Box art:

MP verzióval:

Méretarány:

MP verzióval:

Méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Vissza