



















|
Hozzávalók:
2,5 dkg camambert sajt,
6 dkg lágy vaj,
4 evőkanál tejszín,
8 szelet barnakenyér,
1 csomag retek, petrezselyem,
3 dkg dióbél, olajbogyó ízlés szerint
|
 |
A camambert egy deszkán villával péppé nyomjuk össze. Tálba tesszük, majd a vajjal és a tejszínnel alaposan összekeverjük. A kenyér héját levágjuk, és kerek vagy szögletes darabokra szeljük. A sajtkrémmel megkenjük, és két-két darabot egymásra helyezünk. A falatkákat hónapos retekkel és petrezselyemmel díszítjük. Tetszés szerint megszórhatjuk durvára darált dióval, vagy adhatunk hozzá olajbogyót. Mindenféle ital illik hozzá, valamint friss gyümölcs, pl. szőlő, körte és ananász.
|
EXTERNET Web-Art Mûhely 1997-1998
|
|