WebFazek Vegetarianus Sajtos.gyümölcsös tál
Fűszeres-paradicsomos csicseriborsó-leves
Tavaszi erőleves
Mandulás paradicsomleves
Különleges bableves
Erőleves karfiolrózsákkal
Dahl
Diós gombóc
Mogyóros rakott pástétom
Babpogácsa
Töltött padlizsántekercsek
Töltött paprika
Mandulás hagymatorta
Paradicsom ropogós burgonyakalapkával
Fűszeres Túrógolyók
Gombasaláta mentás tormamártással
Rakottgomba
Pizzatészta
Pizza parajpürével
Babos pizzabatyu
Fűszeres palacsinta
Sült kínai kel zsázs mártással
Fűszeres paprikás makaróni
Makaróni gyömbéres paradicsommártással
Lasagne babos-paradicsomos mártással
Fűszeres golyócskák
Epres sajttorta
Sajtos.gyümölcsös tál
Diós gyümölcssalata
Ananászfelfújt
Körtés -mandulás puding
Omlós pizza rozmaringmártással
Firenzei tojás
Káposztasaláta mustáros joghurt öntettel
Klasszikus zöldsaláta
Svéd gombasaláta
Zöldséges ragu kölessel
túrófasirt
Ropogós, sült zöldség
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
Sajtok:
75-125 gr camembert
75-125 gr tehéntúró vagy juhtúró
75-125 gr Cheddar vagy ementali sajt
Gyümölcsök és diófélék:
2 alma
2 nektarin
2 narancs
25 dkg friss datolya vagy besztercei szilva
25 dkg fekete vagy zöldszemű szőlő
25 dkg vegyes dióféle

Elkeszites
A dióféléket héjastól is tálalhatjuk, a gyümölcsöket pedig egészben. Változatos formájú és színű gyümölcsöket válogassunk össze. Egy nagy tál szélére sajtszeleteket és kanálnyi túróhalmokat rakunk. Az almát és a nektarint szeletekre vágjuk a narancsot gerezdekre bontjuk, a datolyát felezzük, kimagozzuk, a szőlő magvait kiszedjük. A gyümölcsszeleteket a sajtdarabok közé helyezzük. A dióféléket kis csoportokba rendezzük a tál közepén.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998