WebFazek Vegetarianus Zöldséges ragu kölessel
Fűszeres-paradicsomos csicseriborsó-leves
Tavaszi erőleves
Mandulás paradicsomleves
Különleges bableves
Erőleves karfiolrózsákkal
Dahl
Diós gombóc
Mogyóros rakott pástétom
Babpogácsa
Töltött padlizsántekercsek
Töltött paprika
Mandulás hagymatorta
Paradicsom ropogós burgonyakalapkával
Fűszeres Túrógolyók
Gombasaláta mentás tormamártással
Rakottgomba
Pizzatészta
Pizza parajpürével
Babos pizzabatyu
Fűszeres palacsinta
Sült kínai kel zsázs mártással
Fűszeres paprikás makaróni
Makaróni gyömbéres paradicsommártással
Lasagne babos-paradicsomos mártással
Fűszeres golyócskák
Epres sajttorta
Sajtos.gyümölcsös tál
Diós gyümölcssalata
Ananászfelfújt
Körtés -mandulás puding
Omlós pizza rozmaringmártással
Firenzei tojás
Káposztasaláta mustáros joghurt öntettel
Klasszikus zöldsaláta
Svéd gombasaláta
Zöldséges ragu kölessel
túrófasirt
Ropogós, sült zöldség
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
2 db zöld paprika
fél kg paradicsom
1 db cukkini
1 db padlizsán
2 fej vöröshagyma
3 ek olivaolaj
6 gerezd fokhagyma
babérlevél
borsika
kakukkfű
só, bors
12 dkg köles

Elkeszites
Az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a kockára vágott zöldségeket, majd a pépesre zúzott fokhagymát, a fűszereket és sózzuk, borsozzuk. Kicsit hagyjuk, hogy levet eresszen, a zöldségek megpuhulnak ( nem kell sokáig várni) és beletesszük a megmosott kölest. A kölessel még kb. 20 percig fedő alatt pároljuk és már tálalhatjuk is. ( Vigyázzunk arra, hogy oda ne égjen, a köles hamar megszívja magát a nedvességgel!)


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998