Az adalékanyagok az életünkre törnek
2008.11.02.00:53 ✿Kategória : Adalékanyagok
Az adalékanyagokról való átállás az ehető (
egészséges ) ételekre nem könnyű, de talán
elgondolkodunk, ha elolvassuk, mit is etetnek meg
velünk. Látta a Megetetett társadalom című filmet?
Esetleg a Super size me! -t. Olvasta a Levespor hazudik
című könyvet? Food-designerek csapnak be minket
nap mint nap.Tovább
...
Az élet sója
2008.11.02.00:53 ✿Kategória : Só
Az ember sóháztartására különösen nagy figyelmet kell
fordítani.Tovább
...
Tiszta víz
2008.11.02.00:53 ✿Kategória : Víz
Milyen a tiszta víz?
Mindenki emlékszik rá kémia óráról? H2O!Tovább ...
Mindenki emlékszik rá kémia óráról? H2O!Tovább ...
Zsírok, olajok
2008.11.02.00:53 ✿Kategória :
Zsíradék
Energiát adnak, közvetítik a zsírban oldódó
vitaminokat, mind növényi, mind állati eredetű
formáit fogyasztjuk. De melyik is az egészséges, s
hogyan szerezzük be?
Frissítve: 2008-12-10
Tovább ...
Frissítve: 2008-12-10
Tovább ...
Tejtermékek házilag
2008.11.02.00:53 ✿Kategória : Tej
Házi, teljes tehén tejből többféle tejterméket is
lehet készíteni egyszerűen
házilag.Tovább
...
Házi tartósítás - adalékanyagok nélkül kerek a világ
Sokan, mint valami sok időt és fáradságot
igénylő tevékenységre gondolnak, amikor a házi
tartósítást hallják. Lehet, hogy igazuk van, de az
élelmiszeripar kínálta megoldás sok kívánnivalót hagy
maga után. Milyen módszerek közül is válaszhatunk?
Milyen szempontokat vegyünk
figyelembe?Tovább
...
Költséghatékony kamra - Energiatakarékosan télire - Az aszalás
Az
aszalás az egyik legköltséghatékonyabb tartósítási mód.
Helytakarékos, tartósítószer mentes, sőt akár
hozzáadott cukor- és sómentes is.
Frissítve: 2009-02-17Tovább ...
Frissítve: 2009-02-17Tovább ...