godubai.hu
Foglalási útmutató
A foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés.
Az utazási szerződés akkor jön létre, ha a megrendelésre küldött visszaigazolás és a visszaigazoláson szereplő részvételi díj megfizetése után megküldjük a foglalás véglegesítésétől szóló hivatalos utazási szerződést.

A megrendeléseket csak a szabad helyek függvényében tudjuk teljesíteni. Amennyiben van szabad hely a megrendelt repülőjáratra és szállásra az adott időpontban, az utazásról visszaigazolást küldünk a fizetési feltételek, és a részvételi díjban szereplő szolgáltatások megjelölésével. Amennyiben nincs szabad hely a megrendelt szolgáltatás valamelyikére, írásban értesítjük a foglalható alternatívákról.í

Utazását kifizetheti banki átutalással, vagy készpénzben Budapest Bankban, vagy Erste Bankban vezetett számlánkra történő befizetéssel, illetve személyesen irodánkban.
Kérjük, hogy a visszaigazolás megküldése után a részvételi díj fizetését mielőbb teljesítse, mivel foglalását csak ez után tudjuk véglegesíteni. Előfordulhat, hogy a leggyorsabb ügyintézés és fizetés ellenére is időközben elfogynak a helyek, ebben az esetben kérésére kamatmentesen visszafizetjük a befizetett összeget, vagy segítünk egy másik utazási lehetőséget keresni Önnek.

A részvételi díjak tartalmazzák a repülőjegyet menetrend szerinti járattal oda-vissza, és a szállást 5 éjszakára reggelivel. A transzferekhez és a kirándulásokhoz angol nyelvu asszisztenciát biztosítunk.

Az indulási repülőteret már megrendeléskor kiválaszthatja : Budapestről egy európai átszállással, vagy Bécsből közvetlen járattal. A lefoglalt repülojárat menetrendjét a visszaigazolásban közöljük.
A kiajánlott részvételi díjak a legalacsonyabb osztályra érvényesek. Ettől eltérő igényeket kérjük a foglaláskor a megjegyzés rovatba beírni. Amennyiben már csak magasabb osztályra vannak szabad helyek az adott időpontra, - az utassal történt előzetes egyeztetés után - csak felár fizetése ellenében tudjuk az utazást visszaigazolni. Az utazók nevét már foglaláskor kérjük pontosan - az útlevél szerint megadni, mivel névmódosítás csak törléssel és újrafoglalással lehetséges, így elveszhetnek a lefoglalt helyek.

A szállodák esetleges túltöltése miatt - ritka esetben - előfordulhat, hogy másik - azonos színvonalú - szállodában kerülnek elhelyezésre, ezért fenntartjuk a jogot az azonos kategórián belül történő módosításra.

A kiállított utazási dokumentumokat (repülőjegy, szállásutalvány, biztosítás, transzferjegy) kb. egy héttel utazás előtt kérésének megfeleloen átveheti irodánkban személyesen, vagy elküldjük ajánlott postai küldeményben lakcímére.

Az Egyesült Arab Emiratusokba magyar állampolgároknak vízum szükséges. A kész vízumot telepítjük a repülőtérre, melyet érkezéskor kapnak meg. A vízum ügyintézéshez kérjük küldje el útlevél másolatát a fényképes oldalról, illetve anyja és apja nevét. A vízumügyintézés minimum 7 munkanap. Ennél rövidebb idő alatt csak sürgősségi felár megfizetése mellett tudjuk a vízumoztatást vállalni.

Ha kérdése van a foglalással kapcsolatban forduljon bizalommal munkatársainkhoz !


© 2005 Fiesta Travel
Minden jog fenntartva