OLI76.HU - Orosz Olivér weboldala
személyes blog festmények, airbrush online játékok android retro rovat videoton tvc programozás
személyes blog festmények, airbrush online játékok android retro rovat videoton tvc programozás
Programozás

menü:
Programozásról általában

Java kezdet
Java leckék
Java letöltések

Pascal kezdet
Pascal leckék
Pascal letöltések

FLASH kezdet
FLASH leckék
FLASH letöltések

HTML5 kezdet
HTML5 leckék
HTML5 letöltések

kapcsolódó fórum
linkek


Java letöltések

Letölthető fájlok (példaprogramok).peldak1.rar (258 kbyte) -50db letölthető példaprogram, melyek megmutatják az első lépéseket a "helló világ" programtól egy egyszerűbb Pac-Man játékig. A példaprogramokat 1.6-os jávával forditottam és teszteltem (régebbi verzióval is működniük kell újrafordítás után). A példaprogramok tartalmazzák a forráskódot, amit megnézhetünk, módosithatunk, újra fordithatunk, és természetesen láthatjuk működés közben.

peldak1.htm -leirás, információ erről az 50db példaprogramról. (ez a fájl a letölthető peldak1.rar fájlban is megtalálható)


peldak2.rar (59 kbyte) -12db letölthető példaprogram, melyek újabb érdekes megoldásokat mutatnak. Többek között készítünk egy teljesen 3D-ben forgó kockát, illetve egy egyszerű labirintus játékot. A példaprogramokat 1.6-os jávával forditottam és teszteltem (régebbi verzióval is működniük kell újrafordítás után). A példaprogramok tartalmazzák a forráskódot, amit megnézhetünk, módosithatunk, újra fordithatunk, és természetesen láthatjuk működés közben.

peldak2.htm -leirás, információ erről a 12db példaprogramról. (ez a fájl a letölthető peldak2.rar fájlban is megtalálható)
Ez a fájl később újabb példaprogramokkal bővülhet.


peldakb1.rar (68 kbyte) -23db letölthető példaprogram. Ezek nem appletek hanem alkalmazások. A "hello world"-től a 3D forgó kockáig. Hasonló programok vannak megvalósítva mint az applet-ekben. Néhány dologban az applet-ek példáiban tanultakra építek, így több dolog kimaradt, ami ugyanúgy működik, könnyen áthozható. Érdemes a többi példaprogrammal együtt letölteni és tanulmányozni. A példaprogramokat 1.6-os jávával forditottam és teszteltem (régebbi verzióval is működniük kell újrafordítás után). A példaprogramok tartalmazzák a forráskódot, amit megnézhetünk, módosithatunk, újra fordithatunk, és természetesen láthatjuk működés közben.

peldakb1.htm -leirás, információ erről a 23db példaprogramról. (ez a fájl a letölthető peldakb1.rar fájlban is megtalálható)
Ez a fájl később újabb példaprogramokkal bővülhet.A programok futtatásához és újrafordításához szükséges JRE és JDK programokat keressétek a neten, segít a GOOGLE.

Az oldalon lévő játékok egy része is letölthető (van amelyik forráskóddal együtt). Ezeket a letöltéseket megtaláljátok a játékok listájánál ("játék indítása" gomb mellett), vagy egy-egy játékot elindítva a játék oldalán.