A A A

Mézes pálinka

Mézes pálinka

Szerző: Tom Közzététel ideje: 2009. november 5. Mézes pálinkát mindenfajta mézzel lehet készíteni... ...de a legfinomabb az akácmézzel készített pálinka. Az arányokat lehet változtatni, attól függően, hogy erősebb vagy gyengébb itókát akarunk készíteni 4,0 csillag 35 értékelés alapján Elkészítés: Fogyasztás előtt érdemes kissé felrázni. Készítés előtt kb 20-25 dkg mézet melegítsünk fel, hogy könnyebben oldódjon a pálinkában,majd öntsük bele egy literes üvegbe. Ezután töltsük fel az üveget pálinkával kb: 0,8 liter. Többször forgassuk meg naponta , kb 1 hétig érleljük. 1 hét után fogyasztható az igazi alkoholos csemege. Egészségünkre!
 
Pálinkafőző eladó, pálinkafőzők raktárról Méhészruha Pálinkafőző, pálinkafőzők Víztisztító Harisnya, gyerekharisnya Pálinkafőző, pálinkafőzők

LekvárfőzőLekvárfőző gyártás, forgalmazás! Pálinkafőzés, pálinkafőzők Pálinkafőző berendezés

Pálinkafőző videó, pálinkafőzők Pálinkafőző videó, pálinkafőzők Pálinkafőző kép. Gázégő , gázégők