Smokescreen & Trailbreaker (Combiner Wars, deluxe):


A Combiner Wars figuraszériában a Hasbro kimaxolta az újrafestést. A 6. hullámban már nem is kapunk teljesen új öntvényt, bár nagyon ötletes újrafestéseket azért igen. És mivel kombinálódó G1-es karakterekrõl van szó, korrektül megcsinálva, a gyûjtõ hajlik is rá, hogy beszerezze. Ezek a deluxe-ok egyébként voyagerSky Lynx-el alkotnák a Sky Reign combinert, ám ezt a voyagert még nem sikerült reális áron beszereznem. Nézzük Smokescreent és Tailbreakert!

Smokescreen egy Prowl átfestés. Aki pedig új fejjel Streetwise remoldja. És persze más karosszériával ez az öntvény volt Dead End és Wildrider alapja is. Szóval itt is dívik a recycling, viszont újabb kombinálódó G1 karakterhez jutunk. A festés szép élénk és karakterhû mind autó, mind robot módban. Persze érdekes, hogy a rendõrautó villogó is rajta maradt az öntvényen csak egyszerûen lefestették. A fej (melyet Prowl-nál is használtak) is nagyon jó, G1-es hangulatú.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Trailbreaker is többszörös öntvényfelhasználás. Õ volt a második hullámban Offroad, majd a neegyedikben Ironhide, szerencsére más-más fejjel. Sõd dobozos kivitelben még First Aid-ként is találkozhattunk vele. És hát... sötét. Nagyon. Alig lehetett fotózni, annyira. Szerintem ez elég laza, fõleg, hogy jópofa napszemcsis kockafejet kapott, gúnyos mosollyal. Szóval nekem bejön a hangulata. Az egyik keze helyén ezüst ágyú van. Érdekes módon a kombinált végtag kézfejet is speciálisra öntötték hozzá, stilizált ujjak nélkül, ezüst festéssel, olyan, mint egy robotkar.

Alt mód: 6/10
Alt mód festése: 5/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Smokescreen:

Streetwise, Smokescreen, Prowl:

Alt móddal:

Prowl, Smokescreen, Streetwise:

Trailbreaker:

Ironhide, Trailbreaker, Offroad:

A 6. hullám:

Alt móddal:

Offroad, Trailbreaker, Ironhide:

A 6. hullám:

Kombinálódás:

Azért a Perfect Effect kiegészító pózolhatóbbá teszi...:

Seibertron galéria- Smokescreen

Seibertron galéria- Trailbreaker

Korábbi Combiner Wars combiner bemutatók:

Vissza