Nacelle (TFCC 2015, deluxe):


A TFCC általában meglehetõsen érdekes koncepciót választ a gyûjtõk számára kiadott átfestéseivel. A sor 2015-ben is folytatódik, az elsõ idei bemutatott figura Nacelle lesz. A név eredetét nem tudom, a koncepció viszont itt is érdekes. A történet úgy indult, hogy a 80-as években a Takara (illetve az E-hobby) Japánban kiadott egy fura katalógust, ahol egyes Seeker-ek meglehetõsen fura szín és szárny kombinációkban jelentek meg. Hogy szándékos volt-e, vagy hogy miért történt az már nem derül ki, de volt közöttük többek között egy Thundercracker testû és Thrust szárnyú seeker is, méghozzá fehér szárnyakkal. Ez insspirálta azt a kiadást, mint írtam érdekes.

Az öntvény tehát a 2006-os classics seeker verzió ám érdekes kombinációban, hiszen a "nem -conehead" hegyes orrú repülõ öntvény a Thrust féle szárnyakat kapta, méghozzá nem a classics, hanem a 2007-es Botcon változatét. Ez érdekes arányokat ad a repülõ módnak. Szép a légbefúvó nyílások feletti matricaszerû festés is.

A robot mód festése is teljesen jó, hangulatos. Gyûjtõknek ajánlott figura, mely nem valószínû, hogy az idõ elõrehaladtával veszít az értékébõl.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 6/10
Robot mód festése: 8/10

Card:

Hibrid:

Szárny-variációk egy témára:

Méretarány:

Alt móddal:

Hibrid:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Korábbi TFCC / TFSS bemutatók:

A figura bemuatói:

Vissza