Pounce & Wingspan (Titans Return, legion):


A Titans Return szériában eljutottunk a G1-es klónokig, kiadásra került Pounce és Wingspan, valamint az Autobotok közül Fastclash és Cloudraker is. Gonosz húzás, hogy mindegyik páros egyik fele egy nagyobb gyûjtõi csomag részekét (Chaos on Velocitron és Siege of Cybertron) került kiadásra, még párjuk egy dupla pakkban. Ez némileg nehezíti (és drágítja) a beszerzést, nekem is csak a Decepticon páros van eddig meg. A G1-en kívül csupán a Prime Vehicon páros (Vehicon, Jet Vehicon) átfestéseként érkezett belõlük figura, Botcon exkluzív kiadásként (közös képek alább, bemutatóm ITT), ezért remek hogy most önálló öntvényt kapnak, nem is akármilyet. Lássuk is õket.

A klón párosban az a mókás, hogy a robot mód szinte teljesen ugyanúgy néz ki, miközben az alt mód alapvetõen eltér. Pounce egy robot-puma, Wingspan pedig egy robot-sas. Mindkét alt mód remekül néz ki, nagyon hangulatos, hátukra pedig egy TF Headmastert tehetünk.

Az átalakítás egyszerû és logikus mindkét figura esetében.

A robot mód is nagyon jó, kellõen "kocka", hogy hozza a G1 feelinget, de a feszes gömbcsuklóknak hála remekül pózolható. Mindkettõn található egy rubsign, mely az alt módot szimbolizálja, érdekes módon a fotón nem látszanak (feketék). Ez van a mellkason, így az insignia elég érdekes helyre került. Szerintem nagyon jó figurák.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 9/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Botcon Clone-okkal:

Méretarány:

Botcon Clone-okkal:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

"Újkori" legion bemutatók:

Vissza