Brawl (Movie- Studio Series, voyager):


Vicces, hogy a Hasbro akkor állt neki újra kiadni filmes karaktereket, amikor kiderült, hogy az öt epizódot megért Bayformers film univerzumot leállítják. Ám ettõl még a figurák érkeznek, új öntvényekkel, szóval érkezik az újdonság a leköszönõ univerzumból.

Brawl is sorra került, méghozzá voyager méretben, mely még hiányzott a korábbi méret palettáról. Az alt mód egy M1 Abrams tank, ahogy a filmben is. Egészen sötét színezést kapott, sötétebbet, mint a korábbi deluxe és leader verziók.Élethûen hozza a tank arányait. A hozzá kapott fegyverzet a tetejére tehetõ, bár így oda az élethûség. Az egyik fegyverrõl leszedhetõ a kis gépágyú, az viszont nem ront a képen, sõt.

Az átalakítása nem túl bonyolult, de nem is nevezném ötletesnek. Míg a deluxe verziónál anno nagyon jól megoldották, hogy a lövegtorony forgatható legyen (pedig bele kerülnek a robot kezei), itt ezt nem sikerült, csak a felsõ kis torony forgatható.

A robot mód olyan, mint a filmben. Ez persze elvárás is. Ami egybõl feltûnik, hogy a feje igen nagy, közel akkora, mint a leader-é. Ez is filmhû, és persze a fej igen kidolgozott. Vicces, hogy a fej tetején egy tank páncél csapóajtó van, mely a tank módban az ágyúcsõ alatt valóban egy csapóajtót takar. A vállai elég furák, de ez is a film miatt van így, ott is megfigyelhetjük, hogy ahova nem kerülnek tank páncél elemek, ott a karakter nem túl vaskos. A pózolhatósága rendben van, bár a kötött bokaizületek nem tesznek túl jót neki. Emellett a lábak között fixen lógó ágyúcsõ is fura. Mindezekkel együtt hangulatos figura, nem bántam meg a beszerzését.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Deluxe verzióval:

Leader Blackout-tal:

Tank méretarány:

Brawl-ok:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza