Bumblebee (Movie- Studio Series, deluxe):


Vicces, hogy a Hasbro akkor állt neki újra kiadni filmes karaktereket, amikor kiderült, hogy az öt epizódot megért Bayformers film univerzumot leállítják. Ám ettõl még a figurák érkeznek, új öntvényekkel, szóval érkezik az újdonság a leköszönõ univerzumból. Stinger után most következzen Bumblebee, mert ugye nem lehet figuraszéria Bee nélkül.

Megörültem, amikor megtudtam, hogy érkezik egy ilyen figura. Szerettem volna egy classic Camaro Bee-t, de a 2007-es "kacsalábú" verzió nagyon nem jött be. Viszont valahogy lehet valami titkos megállapodás a Hasbro tervezõk között, hogy a Bee figurának minden szériában a legszarabbnak kell lennie. Ez is már eleve darabokban jött elõ a teljesen nyomódás mentes buborék alól. A hátára kerülõ panelek már a dobozban leestek róla és persze le is esnek folyamatosan.

Az autó mód nagyon jó, gyakorlatilag tökéletesen hozza az 1975-ös Camaro formavilágát. Sajnos az egyik oldalon hátul már eleve volt rajta egy stressmark is, pedig a festése is nagyon rendben van.

Az átalakítása egyszerû... lenne, ha nem potyognának az alkatrészei közben.

A robot mód jól néz ki, bár a feje, még az átlag movie Bee fejnél is bénább, egészen majomszerû. A stabilitás és a pózolhatóság rendben van. Az egyik kezét ágyúra cserélhetjük, ehhez le kell vennünk a kézfejét. Az autó mód mellett a robot mód is elég kicsi, miközben a SS széria figurái elég drágák. Alapvetõen nem ajánlom a beszerzését.

Külön érdekesség, hogy a doboz insert része kemény kartonból van és széthajtogatva display-ként használható a figurához.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 6/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Generációk:

Méretarány:

Grimlock véleménye:

Verziók:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Korábbi Bumblebee bemutatók:

Vissza