Minőség és Garancia !

logo

Akciós átírás ügyintézés most vásárolt autójára!

Kiemelkedő ajánlatunk van az önök számára! Kedvezményt biztosítunk mindazon ügyfeleinknek, akik az eredetiségvizsgálaton túl minket bíznak meg gépjárművük átíratásával illetve a kötelező biztosításukat is nálunk kötik.

Használja ki az alkalmat és élvezze az általunk nyújtott szolgáltatásokat most kedvezményes feltételekkel. Ügyfeleinknek szolgáltatásunk árából az akció idejére (2012. december 7-ig) -1000 Ft* kedvezményt biztosítunk, így ha nálunk történik meg a komplett átírás, akkor a hivatalos átírási költségeken túl a szolgáltatási díjunkból most mindösszesen -1000 Ft* kedvezményt lehet érvényesíteni, így ön minden fáradság és kellemetlenség nélkül élvezheti minden szolgáltatásunk előnyét. Bízza ránk frissen vásárolt autójának ügyeit, Önnek nincs más dolga, mint felhívni a 06-30-339-0018-as mobiltelefonszámot, ahol teljes körű tájékoztatást kap az ilyenkor szükséges feladatokról. Megrendelése esetén csak annyi a dolga, hogy várjon, amíg elkészül, az eredetiségvizsgálat illetve megkötjük a kötelező biztosítását a lehető legtöbb kedvezménnyel az ön által választott biztosítóhoz és átírjuk járművét a nevére az okmányirodán 1 napos határidővel. Nem kell csekkeket töltögetnie, postán sorban állnia. Mi ezt megtesszük Ön helyett.

    Hívjon bizalommal: 0630/ 339 0018

 

* A kedvezményt csak az együttes szolgáltatás igénybe vétele esetén lehet érvényesíteni. A kedvezmény nem a hivatalosan fizetendő díjakból kerül levonásra hanem az átírás ügyintézés díjából. A kedvezményt egy járműre egyszer lehet felhasználni. A változás jogát fenntartjuk!

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek