Minőség és Garancia !

logo

Eredetiségvizsgálat

Minden autó vásárlásakor fenn áll annak a veszélye, hogy bárki lopott autót vásárolhat! Tudta, hogy a statisztikák alapján, a világon minden 10. másodpercben ellopnak egy autót! Hazánkban a statisztikát évek óta a Volkswagen vezeti, melyet a sorban az Opel, a Renault majd a "Mi autónk" a Suzuki követ. Az autó lopások pontos hazai statisztikája a 2008 évre vonatkozóan az autolopasok.hu internetes oldalon megtalálható! Magyarországon 1999 óta törvény szabályozza, hogy használt jármű eladásakor, vásárlásakor, ismételt forgalomba helyezésekor a motor- és (vagy) alvázszámmal rendelkező járműveken eredetiségvizsgálat elvégzése kötelező legyen, pont az e statisztikák visszaszorítása érdekében.

2010. április 1-től a megváltozott jogszabályoknak megfelelően a mobil eredetiségvizsgálat országos szinten MEGSZŰNT az állami szabályzás miatt! Továbbra is szűkséges dokumentum az átíráshoz az eredetiségvizsgálat. Immáron új technológiával tőrténik az eredetiségvizsgálati eljárás fix állomásunkon. Szerencsésen elsőként sikerült cégünknek az új előírásokat teljesíteni, április 1-től viszont csak az e technológiával rendelkező cégek végezhetnek előzetes eredetiségvizsgálatot. Azok a cégek melyek nem felelnek meg a törvényben foglaltaknak nem végezhetnek eredetiségvizsgálatot!

! NAGYON FONTOS !

Időpont egyeztetés végett kérjük önöket, hogy minden esetben az alábbi telefonszámon legyenek, szívesek jelentkezzenek, mert az eredetvizsgálatot időpontokhoz kötve végezzük és az ügyfeleinket csak előre bejelentkezés alapján van módunkban kiszolgálni. Köszönjük!

Elérhetőségeink:

1181. Budapest Üllői út 465.  
E-mail: nr1biztositas@gmail.com  
Telefonszám: 0630/339-00-18

 

1147. Budapest (Zugló) Csömöri út 106.
E-mail: nr1biztositas@gmail.com  
Telefonszám: 0630/339-00-18

 

Vállaljuk, hogy az eredetiségvizsgálat mellett segítünk önnek a kötelező biztosításának megkötésében most vásárolt autójára szerződött alkusz partnerünk segítségével. (önnek is van lehetősége weboldalunkon online biztosítást kötni) Miután megkötöttük az ön által választott biztosítóhoz kötelező biztosítását és elvégeztük gépjárművére az eredetiségvizsgálatot már csak az átírás van hátra az okmányirodán, amit szintén kedvezményesen vállalunk (részletek itt), azért, hogy önnek ne kelljen sorban állnia, idegeskednie, szabadságot kivennie stb. Bízza ránk autója ügyes bajos ügyeit. Számoljon velünk!

Válasszon minket! Hívjon most!
0630/339-00-18

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek