Minőség és Garancia !

logo

Hasznos tanácsok autó átírás ügyintézéshez

Az okmányirodai gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos tudnivalók

A törvényi szabályozás értelmében az adásvétel dátumától számítva 15 napon belül be kell jelenteni a gépjármű tulajdonjogának megváltozását. A bejelentési kötelezettség az eladót is terheli amire 8 nap áll rendelkezésére míg, az átírási kötelezettség a vevőt terheli aminek a bejelentésére neki 15 napja van.

Ha úgy érzi ez önnek hasznos információ volt és szeretne többet megtudni az autó átírásról, akkor Regisztráljon ingyenesen a további hasznos tanácsokért most!

Tanácsainkat hetente egyszer hírlevélbe kapja meg (pl.: tulajdonjog változásról, üzembentartói bejegyzés, forgalomból kivonás, forgalomba helyezés, lakcímváltozás, műszaki változások, külföldről behozott gépjármű forgalomba helyezés stb.)

Név:
E-mail:

Minden gépjárművel kapcsolatos ügyintézésben tudunk önnek segíteni az eredetiségvizsgálaton át, a kötelező biztosítás megkötésén túl a gépjármű átíratásában is segítségére tudunk lenni, nincs más dolga, mint ránk bízni magát, nálunk teljes körű ügyintézésben részesülhet, miért bajlódna, ha velünk egyszerűbb!

Nincs más dolga, mint felhívni a 06-30-339-0018-as telefonszámot, ahol teljes körű tájékoztatást kap. Szolgáltatásunk díja csupán csak 6000 Ft plusz költséget jelent az összes hivatalos költségen felül! Ne álljon sorba! Elintézzük Ön helyett!

Átírás költségei használt autó vásárlásakor alap esetben:

Az átíráshoz szükséges okmányok alap esetben:

  • Forgalmi engedély
  • Törzskönyv
  • Eredetvizsgálat (60 napnál nem régebbi)
  • Kötelező biztosítás a vevő nevére ( olcsó kötelező biztosítás itt )
  • A vevő személyi igazolványa
line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek