Minőség és Garancia !

logo

Tőlük tart a magyar autós! Biztosítási feketelista.

A Pénzcentrum.hu olvasói szavazása azt vizsgálta, hogy melyek azok a biztosítótársaságok, amelyekkel akkor sem kötnénk kötelező gépjármű-felelősség biztosítási szerződést, ha azok adják a legolcsóbb ajánlatot. A nem reprezentatív szavazás állása 600 kattintás után még azt mutatta, hogy az olvasók 25%-a nem merte a román Astra biztosító ajánlatát választani, inkább egy valamivel drágább biztosítást kötött. A szavazók 22%-a nem fogadná el a KÖBE ajánlatát, a biztosítási egyesületekbe vetett bizalom a MÁV két évvel ezelőtti kötelező-botránya óta sem jött vissza. 13% úgy nyilatkozott, hogy számára nem fontos a biztosító, ők mindig a legolcsóbbat választják, 11% a tavalyi tiltás után a kgfb-piacra idén visszatérő Wabard Biztosítóval, további 7% pedig a Generali-Providenciával nem szerződne.

1200 szavazatot követően módosult az állás, az olvasók 21-21%-a az Astrától és a Generteltől tart leginkább, 14% nem szerződne a KÖBÉ-vel, 11%-nak a Generali-Providencia, 10%-nak a Wabard nem jön be, további 9%-nak pedig nem számít a biztosító.

A maradék szavazatokon a többi társaság osztozik 1-2-3%-kal. A legkevesebben az MKB, a Signal és az Union ajánlatát nem utasítanák el.

Forrás: penzcentrum.hu

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek