Minőség és Garancia !

logo

Megúszható a kerékbilincs!

Egy, már 2010. január 1-jétől hatályban lévő jogszabály szerint megúszhatja  a kerékbilincselést és az azzal járó tetemes kiadást és bosszúságot az autós, amennyiben megfizeti az egyszeri regisztrációs díjat.

Az egy alkalommal megfizetett díj ellenében bárki bekerülhet egy adatbázisba telefonszámával, email címével. Így, ha kellemetlen szituációba kerülne a gépkocsi-tulajdonos, arról értesítik a közterület-felügyelők, mielőtt a bilincset felhelyezik a kocsira.

A kerékbilincstől való szabadulás bosszúságai elkerülhetők!
Hívjon most 0630/339-00-18

A közterület-felügyelők mobilon hívják az autóst, aki sok bosszúságtól, utánajárástól kímélheti meg magát, ha a közterületesek hívására reagálva azonnal a helyszínre igyekszik. E lehetőség csak 15 percig él, aki ez idő alatt nem ér oda szabálytalanul parkoló autójához, az kerékbilincset kap, miként azok, akik nincsenek az adatbázisban.

Ha az üzemben tartó az értesítésre adott válaszában jelzi, hogy 15 percen belül a helyszínre érkezik, és a járművet eltávolítja, akkor az intézkedést fel kell függeszteni.

Ha a jármű használója 15 percen belül a helyszínre érkezik, akkor a csökkentett költséget sem kell megfizetnie.

Ha a jármű használója 15 percen túl érkezik a helyszínre, az eljárás során csökkentett költség abban az esetben számítható fel, ha a közterület-felügyelő rendelkezésére a jármű rögzítését vagy elszállítását végző személy a helyszínre érkezett, és a jármű rögzítésének vagy elszállításának előkészületét megkezdte.

Kerülje el, a tortúrát bízzon meg minket és mi segítünk ennek a lebonyolításában illetve a súlyosabb probléma megelőzésében!

Menyibe kerül?

Csupán csak 3500 Ft-ba kerül a regisztrációs díj + az ügyintézési díj együttesen.

Mit kell tennie?

Meg kell adnia telefonszámát esetleg e-mail címét illetve az autó rendszámát és meg kell bíznia minket az ügy lebonyolításában. (megbízási szerződés) Ennyi! Ön ezzel bekerül az adásbázisba és már is tett egy lépést a megelőzés érdekében.

Kerülje, el a 18-20 ezer forintos büntetési tételt az egyszeri regisztrációval ne adjon esélyt arra, hogy megbüntessék a közterület felügyelet szigorú őrei!

Hívjon MOST!

0630/339-00-18

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek